19 de novembre del 2012

Un sol dia de dèficit fiscal finançaria la carretera Riba-roja d’Ebre-la Granja d’Escarp




RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Riba-roja d’Ebre i número 11 de CiU per Tarragona, Antonio Suárez, ha aprofitat aquest dilluns el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per defensar el camí cap al dret a decidir que ha iniciat el president de la Generalitat, Artur Mas, amb motiu de les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre. Suárez s’ha mostrat obertament partidari del fet que Catalunya puga esdevenir un nou estat de la Unió Europea, i ha garantit que durant la propera legislatura Mas convocarà els ciutadans a una consulta, perquè el país puga decidir el seu futur.

Suárez també ha remarcat que, en el cas que Catalunya aconseguís ser un estat independent, l’Ebre català començaria just al seu terme municipal. Però l’alcalde de Riba-roja d’Ebre ha anat més enllà, i ha explicat que aquestes eleccions són importants perquè han de servir per acabar amb el dèficit fiscal que Catalunya ve arrossegant des de fa dècades. En aquest sentit, Suárez ha posat un exemple que els veïns del seu poble poden entendre perfectament: amb els 45 milions d’euros que cada dia marxen cap a l’Estat espanyol i no tornen a Catalunya, es podria construir la carretera que des de fa més de 15 anys hauria d’unir el pont de Riba-roja d’Ebre amb Almatret i la Granja d’Escarp. Aquesta carretera, el projecte amb el traçat de la qual encara es troba en procés d’informació pública, seria una connexió amb l’A-2 i esdevindria una via alternativa a l’eix de l’Ebre.

El candidat de CiU per la Ribera d’Ebre ha detallat també les propostes de la federació nacionalista per a la seua comarca. Uns eixos programàtics que es basen en la promoció i potenciació de la indústria, de l’agricultura i del turisme, a més de la millora de les infraestructures.


*Properament afegirem el vídeo de l'entrevista a Antonio Suárez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta