5 de novembre del 2012

Una empresa de subministrament elèctric per a instal·ladors crearà 14 llocs de treball a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Una nova implantació comercial i industrial s'ubicarà a la zona dels Portals de Tortosa, a partir de l'estiu vinent. Segons han avançat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) fonts del grup Saltoki, amb oficines centrals a Pamplona, han escollit Tortosa per ampliar la seua presència a la demarcació, on ja tenen centres a Tarragona i Reus. Saltoki és una empresa creada l'any 1978, que es dedica al subministrament de productes elèctrics, d'il·luminació, de lampisteria, calefacció i aire condicionat per a instal·ladors professionals. Fonts de l'empresa han detallat que es crearan 14 llocs de treball directes, i que preveuen inaugurar les instal·lacions al juliol de l'any vinent.

Saltoki construirà una nau de 4.000 metres quadrats d'una parcel·la de 7.000 del Portal Ciutat Nord. L'Ajuntament de Tortosa va aprovar a finals de setembre, en junta de govern local, la llicència d'obres. La zona dels Portals, ubicada a l'entrada de Tortosa, està destinada a acollir l'anomenada indústria aparador. En aquesta mateixa zona, s'hi ha implantant en poc més d'un any un nou supermercat de la cadena Mercadona i també un Decathlon. Amb més de vint centres a tot l'Estat, Saltoki té una destacada presència a Catalunya, amb centres a Barcelona, Girona, Lleida, Cornellà, Vic, Blanes, Tarragona i Reus.

Imatge Montajes Irura

2 comentaris:

  1. Pos no ho entenc massa. Tainco, Alvarez Beltran, Ebrelectric.......I alguna que altra amb reduccions de plantilla....

    ResponElimina
  2. Gran notícia.

    http://www.saltoki.es/

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta