26 de novembre del 2012

Ventura (PSC) sosté que els resultats confirmen 'el rotund fracàs de Mas'


TORTOSA (Baix Ebre).- Satisfacció relativa entres els socialistes ebrencs, després que hagen aconseguit que Núria Ventura puga mantenir el seu escó de diputada i que "les Terres de l'Ebre continuïn tenint una veu d'esquerres al Parlament". "Hem aconseguit batre les enquestes adverses que no ens donaven el tercer diputat per Tarragona i, que per tant, no ens donaven cap diputat a l'Ebre", ha remarcat Ventura.

La dirigent socialista ha reconegut que el resultat no ha estat el millor. "Tot i continuar sent la segona força política, l'injust sistema electoral ens situa com a tercers". Així mateix ha deixat en evidència "el rotund fracàs de Mas, que va convocar eleccions per treure majoria absoluta, i no només no l'ha tret sinó que ha baixat en nombre d'escons a causa de la seva mala gestió", ha afirmat la diputada del PSC.

Del resultat a les Terres de l'Ebre, Ventura ha admès que "ens obliga a reflexionar sobre el nostre projecte i a prendre decisions, perquè sigui més fort en benefici del territori". En aquest sentit, ha deixat clar: "Continuarem treballant per tots i cadascun dels nostres pobles, pels ciutadans, molts dels quals s'ho estan passant molt malament per les retallades de CiU i PP".

Finlament, Ventura ha volgut agrair a tots els ebrencs i ebrenques que han anat a votar aquest diumenge, i a tots aquells que han votat la candidatura socialista. "I molt especialment, a tot l'equip de campanya pel seu esforç i la seva feina i pel suport que m'han donat a mi i a la resta de la candidatura".

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta