31 de desembre del 2012

Què és Marfanta.com?

Marfanta.com és el diari digital de referència a les Terres de l’Ebre. Va nàixer el 2005 com un bloc personal del periodista Gustau Moreno, però amb el pas dels anys ha anat evolucionant fins a convertir-se en el diari electrònic més llegit dels que s’editen a les quatre comarques de l’Ebre.  A més, Marfanta.com va ser clau per al naixement i expansió de l’Ebresfera, la comunitat de blocaires ebrencs a internet. De la mateixa manera, la participació dels lectors, a través del seus comentaris, també ha estat important i fonamental per convertir Marfanta.com en molt més que un diari digital: una comunitat d’usuaris que debaten sobre els temes i els projectes que més interessen la ciutadania de les Terres de l’Ebre.

Martana.com és una plataforma multimèdia que apropa cada dia, de manera ràpida i constant, amb rigor, amb pluralisme i amb credibilitat, la informació més important del territori, a més de les notícies de Catalunya i del món que afecten les Terres de l’Ebre. Les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana, amb un gran impacte a les xarxes socials i ara també amb una aplicació pròpia per a mòbils i tabletes, que ja acumula més de 2.340 usuaris.

Durant el 2012, Marfanta.com va registrar una mitjana de 90.000 pàgines vistes cada mes. D’altra banda, amb data 22 de març del 2013, Marfanta.com té més de 2.300 amics a Facebook  i una xifra equivalent, més de 2.300 seguidors, a Twitter. Això el converteix en el mitjà de comunicació ebrenc amb un impacte més important a la web 2.0 i a les xarxes socials d’internet. De la mateixa manera, Marfanta.com també és present en altres xarxes com Google+ o Instagram, amb més de 275 seguidors en aquesta aplicació fotogràfica. A més, té un canal propi de vídeos a YouTube, amb més de 100 subscriptors i més de 977.000 reproduccions acumulades.

Marfanta.com és la millor manera d’informar-se del que passa i també de saber de què es parla a les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta