4 de gener del 2013

Les novel·les 'L'àngel de les tenebres' i 'L'ull blau de Sibèria' es publicaran al març

ASCÓ.- Cossetània Edicions i Angle Editorial han confirmat la publicació per al març del 2013 de la novel·la 'L'àngel de les tenebres', l'obra amb què Josep Lluís González va obtenir el  XXIVè Premi de Narrativa Vila d'Ascó.

La tercera novel·la de Josep Lluís González està ambientada gairebé íntegrament al call de Barcelona a mitjans del segle XIV. L'obra narra la història d'una venjança personal que es cova quan decideixen tancar les portes del call per barrar el pas a la pesta negra. Aquesta no és una novel·la merament històrica, sinó que principalment intenta reflectir les tensions humanes que es produeixen en un espai claustrofòbic, quan l'aïllament duu a comportaments inesperats, gairebé irreals.

D'altra banda, al març del 2013 també sortirà publicada la novel·la 'L'ull blau de Sibèria', de Santiago Vilanova, que va resultar guanyadora del XXV Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó que atorga l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. En la novel·la de Vilanova, el lector viatjarà junt amb el protagonista per ciutats que estan destinades a esdevenir enclaus estratègics del segle XXI: Novosibirsk, Akademgorodok i Irkutsk. 'L’ull blau de Sibèria' és una trama enmarcada en l’economia global  i en la Rússia de Putin, a més d'un crit per la protecció del Baikal, aquest “gran mar” enmig de la immensa taigà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta