23 de març del 2013

Última crida de la Plataforma Trens Dignes abans del tall de l'N-340 d'aquest diumenge a l'Aldea

TORTOSA / L'ALDEA .- La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre ha fet aquest dissabte una última crida a la participació en la concentració convocada diumenge al migdia davant de l'Ajuntament de l'Aldea, amb un tall de la carretera N-340 per reclamar la millora del servei ferroviari i del transport públic per carretera. La concentració començarà a les 11.30 hores del matí. De la mateixa manera, la plataforma Trens Dignes ha aprofitat el seu perfil de Facebook per convidar a la protesta "tots els representants de partits polítics que han fet declaracions públiques, mocions, preguntes" per reclamar un millor servei ferroviari. "Els esperem este diumenge a les 11.30 hores a l'ajuntament de l'Aldea per tallar l'N-340", han insistit des de la plataforma.

D'altra banda, la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre també ha explicat que ha iniciat els tràmits per poder disposar d'un local per reunir-se, amb l'objectiu de fer trobades obertes a tothom que vulga participar en la mobilització. La primera de les reunions serà després de les vacances de Setmana Santa, i la intenció és poder celebrar-les cada 15 dies, aproximadament.

La nova plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre va començar a caminar ara fa just un mes, el passat 23 de febrer, amb motiu d'una assemblea constituent a la sala menuda de l'auditori Felip Pedrell de Tortosa. De fet, Trens Dignes a les Terres de l'Ebre va analitzar la situació de les comunicacions al territori, va fer una crida a la mobilització, va presentar un manifest amb les seus principals reivindicacions, i va anunciar la primera de les accions contundents per aconseguir la millora dels serveis ferroviaris i del transport públic per carretera: el tall carretera N-340 al seu pas per l'Aldea, tot coincidint amb la festivitat de Diumenge de Rams i l'inici de les vacances de Setmana Santa. De fet, la plataforma voldria que aquesta acció comptés amb la participació de molts estudiants universitaris que ja són al territori amb motiu de les vacances de Setmana Santa, i que són uns dels principals usuaris afectats per l'actual servei ferroviari de les línies R-15 i R-16.

A més, la plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre va fer públic un manifest que ha fet arribar a tots els ajuntaments i consells comarcals de les Terres de l'Ebre, perquè aproven mocions en defensa de la millora dels serveis ferroviaris i del transport per carretera. També perquè s'adherisquen, per tant, al manifest constituent del nou moviment social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta