24 d’abril del 2013

Amposta reclama la construcció de l’estació d’autobusos i una connexió directa amb l’estació de trens de l’Aldea



AMPOSTA (Montsià).- El regidor de Governació de l’Ajuntament d’Amposta, Josep Garriga, ha avançat aquest dimecres algunes de les demandes del seu consistori, amb motiu del procés de consultes per a la redacció del pla de mobilitat de les Terres de l’Ebre. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Garriga ha assenyalat que Amposta ha de potenciar encara més l’ús del transport públic per part de la ciutadania, tot i que ja s’han fet diverses accions com ara els acords amb grans superfícies comercials o els abonaments i descomptes per a estudiants i per a gent gran. A més, també ha recordat l’acord amb l’empresa Hife per tenir el bitllet del bus urbà gratuït, si després s’agafa també un autocar per viatjar a Barcelona o tornar de la capital catalana. En qualsevol cas, Garriga ha tornat a reclamar la construcció de la nova estació d’autobusos d’Amposta, ja que la capital del Montsià és una de les poques capitals de comarca del país que no té aquest tipus d’equipament.

En la mateixa línia, Garriga ha afegit que les reivindicacions d’Amposta amb vista al nou pla de mobilitat de les Terres de l’Ebre passaran per la millora de les comunicacions amb l’estació de tren de l’Aldea. Segons el regidor de Governació, la situació actual és “una vergonya”, ja que l’autocar s’atura a l’autovia de Tortosa-l’Aldea i la gent ha de caminar arrossegant les maletes fins a l’estació.

D’altra banda, Garriga ha valorat molt positivament l’ampliació de l’horari del mercat municipal als divendres a la tarda, una mesura està funcionant molt bé en les primeres setmanes d’aplicació. En la mateixa entrevista, el regidor de Governació ha anunciat que la nova ordenança per regular el consum de begudes alcohòliques ja ha entrat en la seua recta final. De fet, en la comissió de Governació d’aquest dijous es donaran per resoltes les al·legacions presentades. Així, la nova ordenança que prohibeix el consum de begudes alcohòliques al carrer hauria de ser aprovada en el ple de l’Ajuntament d’Amposta del proper dilluns.

L’únic lloc de la via pública en què es podran consumar les begudes alcohòliques seran les terrasses dels bars i restaurants. En aquest sentit, el regidor de Governació ha volgut destacar el bon funcionament de la nova ordenança de terrasses, que va entrar en vigor ara fa un any i que, entre d’altres coses, busca uniformitzar la instal·lació de taules i cadires a l’aire lliure. De la mateixa manera, Garriga ha recordat que l’Ajuntament d’Amposta segueix negociant amb els empresaris d’oci nocturn per fer respectar les normatives d’aforament, horaris de tancament i sorolls al carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta