12 d’abril del 2013

CiU no assisteix al ple de Rasquera en què s'aprova traslladar el debat cannàbic al Parlament

RASQUERA (Ribera d'Ebre).- Els tres regidors del grup municipal de CiU a Rasquera han decidit no assistir al ple ordinari convocat aquest vespre, en què havia d'aprovar-se una moció per reclamar als ajuntaments catalans i al Parlament que s'obri el debat per regular el conreu i consum medicinal de la marihuana a Catalunya. Els regidors convergents consideren "una profunda incoherència" proposar un canvi del marc jurídic perquè s'ajusti a la proposta de conrear cànnabis al poble de Rasquera. Des de CiU, recorden a l'equip de govern de Bernat Pellisa que sempre han defensat que el projecte havia d'ajustar-se a la normativa vigent. La moció, però, pot aprovar-se amb el vot dels quatre regidors republicans.

Els regidors de CiU han anunciat a través d'un comunicat que "amb caràcter excepcional i extraordinari" no assistiran a la sessió plenària d'aquest vespre a causa de "les reiterades i constants incoherències de les propostes del govern a l'Ajuntament de Rasquera".

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta