11 d’abril del 2013

Detinguts dos individus com a presumptes autors de dos robatoris amb allunatge a Ferreries i Jesús


TORTOSA (Baix Ebre).- La matinada de dimecres a dijous hi ha hagut dos espectaculars robatoris al municipi de Tortosa, en què els lladres han utilitzat la tècnica de l’allunatge. Un d’ells s’ha produït al forn de pa Paco’s del barri de Ferreries. A tres quarts d'una de la matinada, dos individus han encastat un cotxe contra la porta de l’establiment, per entrar a robar-hi. Els veïns de seguida han alertat la Policia Local i els lladres han fugit ràpidament, però emportant-se només un pernil i alguna botella de vi.

Els mateixos lladres també van entrar a robar en un establiment de venda de pinsos del poble de Jesús, també utilitzant la mateixa tècnica de l’allunatge, però finalment van aconseguir fugir. Però segons ha pogut saber Canal 21 Ebre, hores més tard el vehicle que han utilitzat pels dos robatoris, i que també era robat, ha estat trobat a Aldover, i els presumptes autors dels robatoris han estat ja detinguts.


1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta