22 d’abril del 2013

Dispositiu especial a Amposta per prevenir la venda de roses sense autorització per Sant Jordi

AMPOSTA (Montsià).- La policia local d'Amposta desplegarà un dispositiu especial per prevenir la venda de roses sense autorització durant la diada de Sant Jordi d'aquest dimarts. Segons l'Ajuntament, durant els últims anys s'ha detectat especialment un increment de venedors no autoritzats. Concretament, l'any passat, els agents van efectuar vuit actes de comís en els quals es van intervenir més de 250 roses. El servei policial consistirà en intentar localitzar als possibles venedors ambulants abans que estiguin efectuant l'operació, informant-los que la venda ambulant està prohibida sense autorització, i que si són interceptats se'ls denunciarà i se'ls confiscarà els productes que pugui portar per a vendre.

Els únics venedors ambulants que tenen permesa la venda són els autoritzats per la junta de govern local, segons ha recordat el consistori.

D'altra banda, amb motiu de la diada de Sant Jordi, la regidoria d'Ensenyament i els centres educatius d'Amposta han organitzat la festa Sant Jordi al Castell d'Amposta, una sèrie d'activitats lúdiques i culturals per celebrar el 23 d'abril. Els actes tindran lloc a la plaça del Mercat i al recinte del Castell a partir de les 10 hores, amb parades de venda de llibres i roses a càrrec dels llibreters i altres entitats d'Amposta. A més, hi haurà una jornada de portes obertes a Esardi i a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, entre d'altres activitats. Ja a la tarda, l'escriptora Teresa Bertran parlarà l'obra de l'escriptora i il·lustradora Lola Anglada, i es lliuraran els premis de Narrativa Curta Ciutat d'Amposta. A partir de les cinc hi haurà els concerts a càrrec de la Banda de l'Escola de Música de La Lira Ampostina, dirigida per Agustí Roé, i a càrrec de la Banda de l'Escola de Música de la Unió Filharmònica d'Amposta, dirigida per Jacint Gisbert. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta