22 d’abril del 2013

Dos detinguts per robar quatre armes llargues i gran quantitat de joies i diners d'un habitatge de Deltebre

DELTEBRE (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dilluns que el passat 15 d'abril van detenir un home i una dona acusades de robar quatre armes llargues -dues escopetes, un fusell i un rifle- i una gran quantitat de joies i diners que guardava en dos armers. Els detinguts, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili el passat 8 de març, són un home de 25 anys i una dona de 20 anys, tots dos de nacionalitat romanesa i veïns de Sant Carles de la Ràpita.

Els presumptes lladres van amagar les armes i els armers buits al riu Ebre, segons va explicar als Mossos un dels dos detinguts. La Unitat Subaquàtica dels Mossos d'Esquadra va recuperar posteriorment el material dins del riu al seu pas per Amposta. La investigació continua oberta i no descarten més detencions. Els detinguts, un dels quals tenia nombrosos antecedents per delictes contra la propietat, van passar el passat 16 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa. El jutge va decretar l'ingrés a presó de l'home i la posada en llibertat amb càrrecs de la dona.

Via ACN
Imatge Mossos d'Esquadra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta