25 d’abril del 2013

Dos joves de Tarragona moren en un accident múltiple a l'N-340 al Perelló, amb dos ferits greus més



EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Un accident múltiple que ha tingut lloc aquest dijous a la carretera N-340 al Perelló ha causat la mort de dos veïns de Tarragona, de 20 i 31 anys. A més, el sinistre ha deixat dos ferits greus que han estat evacuats als hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa, i un ferit lleu. Les víctimes mortals eren el conductor i el passatger davanter d'un dels turismes i, segons dades facilitades pels Mossos d'Esquadra, es tracta de dos joves de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona. Els fets han tingut lloc pels volts d'un quart de sis de la tarda, quan per causes que encara s'estan investigant s'ha produït una col·lisió entre dos cotxes i un camió.

A banda de les víctimes mortals, un dels passatgers posteriors del vehicle on han mort les dues persones i el conductor de l'altre turisme han resultat ferits greus. Finalment, una persona més, l'altre passatger posterior del turisme on han mort les víctimes, ha resultat ferit lleu. En canvi, el conductor i el passatger davanter del camió i el passatger davanter del turisme on no ha mort ningú han sortit il·lesos del sinistre.

En l'accident hi han intervingut vuit patrulles de Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des de les 17.41 h fins a les 19.37 h, la N-340 ha estat tallada a l'altura del Perelló, al quilòmetre 1.105,1, en els dos sentits de la marxa tot i que l'accident s'ha produït en sentit Vilafranca del Penedès.

A més, hi ha hagut desviaments senyalitzats per l'AP-7, en sentit sud, i per una carretera secundària, en sentit nord. A les 19.37h s'ha reobert la calçada però s'han produït uns 3 quilòmetres de congestió en tots dos sentits. Finalment, a les 20.01h, la situació s'ha normalitzat en aquesta via.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta