5 d’abril del 2013

Els castells dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta 'obren' el mercat d'Amposta els divendres a la tarda



AMPOSTA (Montsià).- El mercat municipal d'Amposta ha ampliat el seu horari habitual a partir d'aquest divendres, ja que obrirà tots els divendres des de les 17.00 fins a les 21.30 hores, amb la finalitat d'adaptar-se als nous hàbits de compra de les famílies, i amb la garantia de que els productes són de primera qualitat. La iniciativa, que ha engegat l'Associació de Venedors del Mercat, ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i per al primer dia d'obertura a la tarda s'ha preparat una activitat d'animació amb la presència de la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.




D'altra banda, es preparen altres activitats per als propers divendres a la tarda amb l'objectiu d'atreure el públic, dinamitzar el mercat i també els comerços del centre de la ciutat. El fet que s'obri el mercat una tarda a la setmana no afectarà a l'horari ja establert de dilluns a dissabtes al matí.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta