3 d’abril del 2013

Els dos exregidors del PP a la Ràpita impulsen un altre partit polític per presentar-se el 2015



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El regidor Pedro Hernández, qui fins dijous de la setmana passada era el portaveu del grup del Partit Popular a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, ha anunciat aquest dimecres que la seua intenció és crear un nou partit polític, d’àmbit local, per concórrer a les eleccions municipals del 2015. De fet, Hernández ha remarcat que ni ell ni l’altre regidor conservador que ara també ha passat al grup de no adscrits, Jesús Escudero, retornaran l’acta de regidors al Partit Popular, sinó que la seua voluntat és seguir treballant a l’Ajuntament de la Ràpita per millorar la població i desbloquejar aquelles qüestions que no han rebut el llum verd del govern de l’Estat. Uns temes d’interès per a la Ràpita com ara el trasllat fora del nucli urbà del radar del Ministeri de l’Interior, o bé la recuperació de les competències de la Capitania Marítima, i que són algunes de les qüestions que han provocat que tant els dos regidors com la gran majoria dels militants del Partit Popular a la població hagen decidit abandonar aquesta formació política.

Però Hernández ha remarcat que les actes de regidors són seues, i que no les pensen retornar al Partit Popular. De fet, ha advertit que ningú del PP podria ocupar els dos escons a l’Ajuntament, ja que els 17 membres de la llista i els tres suplents han anunciat que deixen el partit.

Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Hernández ha afegit que la seua decisió d’abandonar el Partit Popular ha estat motivada també per la manera com la cúpula del partit ha gestionat el ‘cas Bárcenas’ i altres suposats casos de corrupció, així com l’actual crisi econòmica. Per tot plegat, els dos regidors han deixat el partit i finalment el seguiran la majoria de militants del PP a la Ràpita. Segons Hernández, només cinc militants es mantindran fidels a les sigles del partit, mentre que la resta impulsarà la creació d'una nova formació política per concórrer a les eleccions municipals del 2015.

En aquest sentit, Hernández considera que és necessari que la gent que fins ara formaven part del Partit Popular continuen treballant per la Ràpita. De fet, ha explicat que en els darrers dies tant ell com Jesús Escudero han rebut moltes felicitacions per haver donat aquest pas, i que ja fa temps que molts rapitencs els havien recomanat que es canviessin de partit, si volien tenir més suports electorals.

Finalment, Hernández ha descartat la seua entrada al govern de Convergència i Unió, i ha desmentit algunes informacions aparegudes en les xarxes socials, i que apuntaven que l’alcalde Joan Martín Masdéu els havia ofert les carteres d’Urbanisme i d’Hisenda. De fet, el regidor no adscrit ha recordat que els vots del seu grup van permetre l’aprovació del pressupost municipal del 2013, i que han donat suport al govern de Masdéu en el 98% dels temes. Amb tot, ha recordat que no estan d’acord amb la decisió de CiU de tornar a penjar l’estelada al balcó de l’Ajuntament, com han reclamat a l’alcalde els grups d’Esquerra i d’Ebrencs Independents (EBIN). 

6 comentaris:

  1. Jo no confiaria amb un senyor amb el pel blanc que porta una corbata dels Simpson.

    ResponElimina
  2. Pos mira que el pèl dels Simpson i la corbata blanca ?
    En qualsevol cas......Ole sus h*****.....

    ResponElimina
  3. Se pensa que portant una corbata dels Simpson i dixant lo PP és més guai lo senyor aquest?vol ser trending topic i treure uns quants vots per continuar assentadets a l'Ajuntament, a vore si serà perquè los seus jefes no els hi han donat cap càrrec...no sé, me fan desconfiar. Me pareix bé que estiguen en desacord amb el partit i dimiteixen, me sembla bé que se vulguen tornar a presentar a les municipals, però aixó de dixar lo partit i quedar-se de regidors me pareix molt hipòcrita (sino mira lo que ha passat a Ponferrada), si dimiteixes dimiteix de tot i torna a començar, sobre el paper es vota el partit, mentre hi hague llista tancada, el seu lloc l'hauria d'ocupar un del PP, i si fossen llistes obertes seria legítim quedar-se a l'Ajuntament però sino ho trobo molt hipòcrita, com que ultimament estes dimissions a mitges estan de moda..

    ResponElimina
  4. Se pensa que portant una corbata dels Simpson i dixant lo PP és més guai lo senyor aquest?vol ser trending topic i treure uns quants vots per continuar assentadets a l'Ajuntament, a vore si serà perquè los seus jefes no els hi han donat cap càrrec...no sé, me fan desconfiar. Me pareix bé que estiguen en desacord amb el partit i dimiteixen, me sembla bé que se vulguen tornar a presentar a les municipals, però aixó de dixar lo partit i quedar-se de regidors me pareix molt hipòcrita (sino mira lo que ha passat a Ponferrada), si dimiteixes dimiteix de tot i torna a començar, sobre el paper es vota el partit, mentre hi hague llista tancada, el seu lloc l'hauria d'ocupar un del PP, i si fossen llistes obertes seria legítim quedar-se a l'Ajuntament però sino ho trobo molt hipòcrita, com que ultimament estes dimissions a mitges estan de moda..

    ResponElimina
  5. Sabertut, tinc una curiositat. Vas pensar el mateix quan Franquet va deixar el PP i va continuar de regidor quan la polèmica del PHN ?
    Per altra banda, independentment del legalisme de la llista tancada, no quedem que a les municipals es vota molt a les persones ?

    ResponElimina
  6. Eics! La notícia és la corbata dels Simpson. No ens en anem per les rames que caurien de cul quan es sàpiguen més veritats de les que es saben.
    Ja sortiran a la llum quan els iogurts caduquen.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta