5 d’abril del 2013

Els ducs de Palma ‘no van cobrar ni cinc cèntims’ per inaugurar l’Expoebre 2006


TORTOSA (Baix Ebre).-  El jutge del 'cas Nóos', José Castro, ha ajornat aquest divendres la declaració de la infanta Cristina prevista per al 27 d'abril als jutjats de Palma com a imputada, fins que l'Audiència decideixi sobre el recurs de la Fiscalia Anticorrupció, presentat aquest matí. En cas d’haver-se produït, la declaració de la infanta Cristina als jutjats de Palma hauria tingut lloc just set anys després de la visita dels ducs de Palma a la ciutat de Tortosa, quan el 28 d’abril del 2006 van inaugurar la fira multisectorial Expoebre. Era l’any en què el certamen s’acomiadava del parc municipal Teodor González, ja que el 2007 ja va entrar en funcionament el pavelló firal de Remolins. Qui en aquell moment era l’alcalde de Tortosa, el socialista Joan Sabaté, ha recordat aquest divendres amb simpatia, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la visita de Cristina de Borbó i d’Iñaki Urdangarin a la ciutat. Segons Sabaté, van convidar els ducs de Palma a inaugurar l’Expoebre per la notorietat pública que tenien, a través d’un contacte del president de Fira de Tortosa, el regidor Rafel Lluís. Amb tot, Sabaté ha deixat clar que no va haver-hi cap contracte, i que la infanta Cristina i el seu marit “no van cobrar ni cèntims” per la seua visita a Tortosa.

En qualsevol cas, Sabaté ha remarcat que és molt lamentable tot el que s’ha sabut després. En aquest sentit, el senador tortosí de l’Entesa ha reclamat que la justícia ha de ser igual per a tothom, i ha manifestat la seua preocupació perquè el ‘cas Noós’ afecta la institució que actualment representa el cap de l’Estat. A més, Sabaté ha assenyalat que la situació pot semblar encara més greu en l’actual context de crisi econòmica i de malestar social, al marge que pot perjudicar la imatge d’Espanya a l’exterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta