12 d’abril del 2013

Els joves emprenedors de l'Ebre aposten per internet i el comerç electrònic

TORTOSA (Baix Ebre).- Els nous emprenedors de les Terres de l’Ebre estan apostant per impulsar empreses relacionades amb el turisme i la restauració, però sobretot amb les noves tecnologies i la venda de productes per internet. Així ho ha destacat aquest divendres l’assessora Cinta Rodríguez, membre del despatx professional Mayo Consultors de Tortosa, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre. Rodríguez ha explicat les principals novetats del Reial Decret Llei 4/2013 que desenvolupa l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació Jove 2013-2016, i que inclou noves bonificacions i reduccions en les cotitzacions a la Seguretat Social, incentius a la contractació, i també incentius fiscals per inici d'activitat, entre altres mesures.

1 comentari:

  1. El Reial Decret-Llei 4/2013, de 22 de febrer és de les millors reformes que ha impulsat el PP, la senyoreta Rodríguez l’ha explicat molt bé.

    Abans, obrir un local comercial o una empresa a Tortosa et podia costar mesos, avui en dia registrar el teu negoci és qüestió de dies, a part de totes les exempcions fiscals i ajudes que s’han impulsat a través d’aquest Reial Decret-Llei.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta