18 d’abril del 2013

ERC no dóna per trencada la negociació amb CiU i defensa el seu dret a parlar amb el PP pel bé d'Alcanar

ALCANAR (Montsià).- L’equip de govern de l'Ajuntament d'Alcanar, d'ERC, ha emès aquest dijous a la tarda un comunicat per donar la seua versió de l'estat de les negociacions amb CiU, tot desmentint que haja arribat a un acord de govern amb el PP. Només unes hores després de l'entrevista del convergent Ivan Romeu a Canal 21 Ebre, però sobretot després de la nota difosa per CiU a través de la seua pàgina web, el govern del republicà Alfons Montserrat ha afirmat que es mostra "obert a pactes amb els diferents grups polítics locals", i ha reiterat que no ha arribat a cap "acord definitiu amb el PP".

"L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcanar volem manifestar la nostra sorpresa davant la nota de premsa que ha fet pública el grup de CiU-Alcanar, per les manifestacions que s’hi fan, afirmant que ERC d’Alcanar ha establert un acord de govern amb el PP. El dia 16 de gener, l’actual equip de govern d’ERC a l’Ajuntament d’Alcanar va lliurar a tots els grups polítics locals la proposta de pressupost per a l’exercici 2013, i des d’aquell moment, es vn començar a fer reunions amb tots els grups polítics per negociar-la. En aquestes reunions, el grup de CiU-Alcanar va oferir el seu suport a canvi de passar a formar part de l’equip de govern. I en el mateix sentit, el PP va presentar un document amb una sèrie de propostes d’actuació. A hores d’ara, les negociacions amb els grups polítics encara estan obertes", afirma el grup d'ERC en el seu comunicat.

Segona el mateix comunicat, l’equip de govern "encara està estudiant el document presentat pel PP, i no ha trencat les negociacions amb CiU-Alcanar, ja que encara es mostra obert a continuar parlant amb la resta de grups polítics" per seguir treballant pel bé de la població. D’altra banda, els republicans lamenten les declaracions del portaveu convergent Ivan Romeu, que ha dit que “ERC prefereix donar l’esquena a un pacte sòlid i sobiranista amb CiU i acceptar l’acord amb el PP".

Segons ERC, "aquestes declaracions sorprenen pel fet que CiU ha estat mantenint negociacions amb els altres dos grups a l’oposició, PP i PSC, al llarg dels darrers mesos". "Fins i tot, el mateix Ivan Romeu, en declaracions fetes en el seu moment en un mitjà de comunicació, no descartava un possible pacte amb el altres dos grups de l’oposició per fer una moció de censura a l’actual equip de govern canareu. Sembla que CiU sí que pot negociar pactes amb el PP, però el govern actual de l’Ajuntament d’Alcanar, no", continuen en el comunicat. "L’equip de govern vol fer saber que actuarà en tot moment en benefici del municipi d’Alcanar", han conclòs.


Imatge Ajuntament d'Alcanar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta