17 d’abril del 2013

Ferran Bel explica aquest dijous a Tortosa 'Què està passant a Catalunya?'

TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa i senador de CiU per Tarragona, Ferran Bel, pronunciarà aquest dijous al vespre la conferència 'Què està passant a Catalunya?'. La conferència es farà a la seu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Tortosa, a partir de les 20.00 hores, i està oberta a militants i simpatitzants de CiU. L'acte forma part del cicle 'Què està passant a Catalunya', organitzat per CDC arreu del país, per explicar el procés de transició nacional i el paper del govern català i de CiU en la recuperació econòmica.

Aquesta setmana, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ja va protagonitzar una xerrada a Amposta dins del mateix cicle. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i del president comarcal de Convergència, Pere Vidal, a més de la presidenta de la federació de CiU a les Terres de l’Ebre, Imma Juan. Poblet va explicar que “la situació actual de Catalunya, amb l’ofec que pateix en diferents àmbits, no és viable”, i va afegir-hi que “tot i que la transició nacional no suposa una solució immediata a la situació, és una aposta per un futur millor.”

Així, per aconseguir una majoria social que aposti per l’Estat propi, Poblet va dir que “cal construir i consolidar elements d’estat, com la hisenda pròpia, i aconseguir suport a nivell internacional”. De fet, Poblet va anar més enllà afirmant que “el dret a decidir és clarament democràtic, per tant no hi ha d’haver restriccions en temes sobre els quals tots podem opinar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta