15 d’abril del 2013

Ingressen a presó els acusats d'encastar el vehicle en comerços de Ferreries i Jesús

TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 11 d'abril dos homes acusats de robar en comerços del municipi Tortosa, al barri de Ferreries i al poble de Jesús, amb el sistema de l'encastament de vehicles. A més, sembla que també van intentar-ho, de la mateixa manera, a un altre d'Aldover. Els agents, amb la col·laboració de la Policia Local de Tortosa, els van arrestar després dels dos robatoris i dels dos intents, i després de forçar diversos vehicles, ja que els cotxes utilitzats per cometre els delictes eren robats.

Els dos homes, que ja tenien antecedents per delictes contra la propietat, van passar a disposició judicial el dia 13, i se'n va decretar l'ingrés a presó. Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un home de 39 anys i un altre de 32 anys, acusats de cometre dos robatoris amb el sistema de l'encastament de vehicles i de provar-ho a tres locals més. Tots dos, de nacionalitat espanyola, estan acusats dels delictes de robatori amb força, danys i robatori de vehicle.

El primer atracament es va fer cap a tres quarts d'una de la matinada del dia 11, en un forn de pa del barri de Ferreries de Tortosa, d'on els dos homes s'haurien endut un pernil després d'encastar-hi un cotxe robat. Després, ho haurien intentat sense èxit en una farmàcia d'Aldover. A la mateixa població d'Aldover, haurien robat una furgoneta després d'intentar-ho amb tres vehicles més. Cap a les dues de la matinada, sembla que van encastar la furgoneta en un taller mecànic de Jesús, d'on tampoc no van poder emportar-se res. Acte seguit, van encastar la furgoneta en un negoci de venda de pinsos proper, d'on sí que es van emportar diners en metàl·lic.

Via ACN
Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta