22 d’abril del 2013

Jordan (ICV): ‘La suma de les esquerres a Tortosa seria una bona idea’


TORTOSA (Baix Ebre).- Iniciativa per Catalunya-Verds ha celebrat aquest cap de setmana a Viladecans la seua desena assemblea nacional, en què la formació ecosocialista ha fet una crida a la unitat de les esquerres i dels moviments socials i sindicats per fer front a les polítiques neoliberals d’austeritat i al capitalisme. En la mateixa línia, també el president d’Iniciativa a les Terres de l’Ebre ha afirmat que seria important sumar les diverses forces d’esquerres de Tortosa, amb l’objectiu de construir una alternativa al govern municipal de CiU. Així, Jordi Jordan ha afirmat que a l’hora de sumar "cal parlar de moltes coses", com el projecte de ciutat que es vol per a Tortosa. En qualsevol cas, i al marge del resultat final de les negociacions amb altres forces polítiques, Jordan ha afirmat que seria “una bona idea” assolir un pacte per aglutinar una “alternativa potent” i presentar un projecte diferent al de Ferran Bel. Segons ha remarcat, per garantir una altra manera de fer les coses a Tortosa, amb “més consens” i “sense tics autoritaris”.

Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Jordan ha tornat a qüestionar el projecte del nou complex d’aigües de Tortosa, amb les obres aturades des de fa gairebé dos anys. Segons el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, la situació actual de l’estadi municipal és “la prova més evident del fracàs” de Bel i de la seua majoria absoluta. Jordan ha afirmat que la imatge de les obres aturades és molt negativa per a la ciutat, i que ha estat “l’engany més important” que ha fet l’Ajuntament de Tortosa als ciutadans des de la recuperació de la democràcia, ja que 15 dies abans de les eleccions municipals del 2011 “es va fer veure” que començaven les obres d’enderrocament.

De fet, Jordan ha reiterat la demanda d’informació sobre el futur de les piscines, ja que només coneixen allò que l’alcalde explica a través dels mitjans de comunicació sobre la reformulació del projecte. De la mateixa manera, el portaveu ecosocialista ha lamentat que el govern municipal no donés informació prèvia sobre els motius pels quals s’han tallat alguns arbres a l’avinguda Colom del barri de Ferreries, així com al costat de l’antic escorxador. Segons el portaveu d’Iniciativa, l’equip de govern hauria d’informar abans els grups de l’oposició de per què es fan les coses i amb quina finalitat.

9 comentaris:

  1. Sense entrar en profunditats, la unió fa la força.
    Ara, des de la meua particular i indisimulada sinceritat ( que em perdrà ) deixeu-me-li dir a Jordi Jordan que molt sovint se'l veu especialment còmode en la crítica als socialistes ( d'aquí i d'allà ) . La qual cosa, per altra banda, la historia ( i ell en sap ) ens diu que no és original.

    ResponElimina
  2. La pregunta és: Quines esquerres?
    I es que fa temps que no en veig per enlloc.
    Disculpen-me, com diria Quico.
    És que ha passat algo i no me'n he assabentat?
    Los fots al mateix sac a tots i millor a sorts.
    Si xiquets, així esta el pati, i vatros a la figuereta que s'hi viu molt bé!
    Visca l'americana i la crobata!
    Visca!
    I tots lligats pel coll a la plaça del si senyor!

    ResponElimina
  3. Les esquerres de Tortosa, començant pel Sr Jordan, haurien de dimitir totes i anarse'n a casa: NO ENS REPRESENTEN!!

    http://www.youtube.com/watch?v=Q_CUETHJKf4

    ResponElimina
  4. Les esquerres mai van a una a diferencia de les dretes que per això triomfen. Jo me considero d'esquerres i, curiosament; de les persones d'esquerres rebo més malcarades quan exposo la meua opinió... Tot és tubú, en especial la violència. Però no dubteu que les dretes la utilitzen sense raó, i jo només la utilitzaria per defensar la condició humana i justa.

    ResponElimina
  5. " i " quina xorrada l'americana i la corbata, no ?
    Mira la foto del primer govern de la II República a veure si n'hi ha cap sense corbata. N'hi ha un parell que inclús porten corbatí.
    http://s.libertaddigital.com/fotos/galerias/republica-80-aniversario/gobierno-ii-republica-14-abril-1931.jpg

    ResponElimina
  6. Jotabé, d'aquells gossos estos collars.
    Perquè les dones no gasten crobata?
    Pos perquè no surten a la foto.
    Anar amb un nus al coll te aquest significat.
    I qui estira de la crobata????
    Ai! No m'ho facis dir.

    ResponElimina
  7. repeteixo: Xorrades.
    Carrillo hi anava sempre; Gutiérrez Diaz, no hi anava mai.

    ResponElimina
  8. Pos vaja exemples que em dones....
    I no et contesto a lo de xorrades
    ja que m'obligaries a fer un verset
    i n'estes hores la sang ja està a la panxa
    Opinar es lliure, aviam si no serà així i em portaran els tancs a casa per posar-me en un va adminí-cul mas-culí.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta