11 d’abril del 2013

José Antonio Estíbalez substitueix Josep Audí com a alcalde pedani de Vinallop

VINALLOP (Baix Ebre).- Josep Audí, de 69 anys, deixa aquest dijous les seues responsabilitats al capdavant del poble de Vinallop, després d'haver estat alcalde pedani en dues èpoques diferents: la primera entre 1995 i 1999, essent alcalde de Tortosa Marià Curto, i l'actual, entre 2007 i 2013, amb Ferran Bel al capdavant de l'Ajuntament. Audí deixa les seues responsabilitats a petició pròpia després d'uns anys en què el poble de Vinallop ha millorat en diferents aspectes, amb urbanització de carrers, millora de camins i enllumenat, però sobretot després de participar en la inversió més important que s'ha fet mai en aquest poble i en una de les més grans que s'han produït en els últims anys al municipi de Tortosa en matèria esportiva: l'àrea ciclista, un equipament referent a les Terres de l'Ebre i també a tot Catalunya per a la pràctica d'aquest esport en les seues diferents modalitats.

El nou alcalde pedani de Vinallop és José Antonio Estíbalez, agent comercial, de 55 anys d'edat, molt implicat en el teixit associatiu del poble, com ho demostra l'haver estat president de la comissió de festes durant els últims 30 anys. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha signat avui el decret de cessament d'Audí i de nomenament d'Estíbalez, mentre que el relleu s'ha escenificat en el marc d'una roda de premsa davant dels mitjans de comunicació, en la qual Bel ha agraït el treball i la dedicació d'Audí i ha desitjat molts encerts al nou alcalde pedani.

Als 10 anys d'alcalde pedani, Audí en suma vuit més com a membre del Consell Assessor. L'àrea ciclista és una de les primeres inversions que va tirar endavant l'equip de govern de Ferran Bel i va posar Vinallop al mapa d'equipaments esportius al país. Les noves instal·lacions s'han construït simultàniament a la millora de la zona esportiva existent, amb la cobertura de la pista poliesportiva, la construcció de vestidors, i la millora i condicionament de tot l'entorn.

Durant el mandat de Josep Audí, Vinallop també ha vist millorar diversos camins rurals i la urbanització del carrer de l'antiga carretera, el principal vial del poble, i la canalització del barranc de Roé, dins la mateixa obra, una actuació necessària i molt reivindicada. També s'ha renovat l'enllumenat a la part baixa del poble, s'han millorat els accessos per a vianants entre els dos nuclis, i s'ha fet una actuació general de millora de la neteja i manteniment de Vinallop.

Per la seua banda, José Antonio Estíbalez és membre del Consell Assesor, president de la Unió Cultural de Vinallop i de la Comissió de Festes. Audí, pagès de professió, continuarà mantenint la seua condició de membre del Consell Assessor.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta