28 d’abril del 2013

La CUP de Tortosa convida la Revista Cafèambllet per exigir més transparència en la sanitat catalana

TORTOSA (Baix Ebre).- Els responsables de la Revista Cafèambllet, Albano Dante i Marta Sibina, han presentat aquest dissabte el seu llibre Artur Mas: on són els meus diners? al Centre Cívic Ferreries en un acte organitzat per la CUP de Tortosa. El llibre és un a crònica periodística a mig camí de la novel·la negra, que denuncia el sistema de gestió de la sanitat pública catalana. Segons els seus autors, un sistema opac, clientelista i amb molts dels seus antics alts càrrecs imputats per presumpta corrupció.

Unes 40 persones han assistit a l'acte de la CUP, que fa mesos que reclama als ajuntaments ebrencs més transparència en la gestió del grup sanitari Sagessa. En aquest sentit, la CUP ha anunciat que seguirà treballant per demanar transparència en la gestió de la sanitat catalana, i per “una Catalunya independent amb un sistema sanitari públic, de qualitat i universal".

Imatge CUP Tortosa

11 comentaris:

  1. El que han de fer les CUP és deixar aparcada la violència i la intimidació i dedicar-se a treballar pels ciutadans sense voler parèixer una “kale-borroka” catalana.

    ResponElimina
  2. Perquè sempre ha de parlar qui menys ha de parlar? El que hauries de fer tu, militant del PP, és treballar per la població i preocupar-te per les seues preocupacions actuals i no ser un adoctrinat del partit d'Aznars (Guerra d'Irak sense proves) o del president de les rodes de premsa de plasma (quin gran demócrata!). I si de violècia es parla, torna a mirar el "Salvados" d'este diumenge passat i mira que fa el PP al País Valencià. Violència en estat pur. Els fatxes de tota la vida continueu campant pels carrers amb la cara altiva dels guanyadors. Però sou això, fatxes.

    ResponElimina
  3. Tu dones suport a la intervenció de l'OTAN al conflicte siri? Vas donar suport a la misió franco-anglesa per acabar amb el tirà Gadafi? Perque si vols t'explico com tractava Sadam a la nació kurda, la mateixa que ara s'assentarà lliurement i en pau al nor d'Iraq, que a la fi al cap, sempre ha sigut la seva terra. De totes maneres, el satèl•lit que EEUU ens va cedir va anar molt bé per desmontar la cúpula etarra mes a mes.

    Tu et penses que comulgo en alguna cosa amb els xoriços que hi ha a València del meu partit? Te penses que estic orgullós de Bárcenas&company? No m'amago de res jo. A diferència d'unes CUP que com Falang volen fer-mos creure què són i respecten la democràcia quan són faccions extremistes que es matarien els uns als altres.

    ResponElimina
  4. Bé, jo, que tinc més ànima de poeta que de polític, em remetré a un poema d'en Salvador Espriu, "Indesinenter".
    Us podeu quedar amb l'explicació que vulgueu, n'hi ha dues.
    Sense més entreteniments:
    http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/190656
    I, de pas, escoltar-la musicada i cantada per Raimón, per primer cop. I re-musicada (reggae) i cantada per "La gossa sorda"
    http://www.youtube.com/watch?v=G72N6olzwYk

    ResponElimina
  5. Jo les guerres estes que moren civils, pos la veritat que no m'agraden. Jo prefereixo les èpoques que tallaven caps, almenys d'aquesta forma no mataven innocents. Però sí! Me fot molt quant surten personatges condemnant el terrorisme etarra i desprès van matant civils d'altres països en excuses de mal pagadors. Desprès, esta genteta mos fiquen dins la seua guerra en contraatacs com l'11-M...

    ResponElimina
  6. Jaume, avegades me sorprens. O potser me sorprèn que te sentigues identificat en lo PP, no sé. Vols dir que no tindries que canviar a Ciudadanos? Almenys no estan tant emmerdats i tenen les teues idees, no?

    ResponElimina
  7. Sou uns putos cínics!! Més 300.000 morts et valen per a justificar un puto satèl·lit? Això és el preu que li vau posar a despesa de milers de milions i a la pèrdua de centenars de milers de vides? Això és ser un cínic, company.
    I els kurds, qui et penses que són els kurds? Són els ETARRES del nord d'Iraq i del sud de Turquia!!! Amb les torutures i assissanats d'estat que ha fet l'Estat espanyol, a veure si venen els de l'Otan us expliquen un "cuento", no? Esta és la teua lògica?
    I la traca final és comparar a les CUP amb la Falange!!! JAJAJAJAJA!!! Delirium tremens se'n diu això i a can PP pel que es veu, n'aneu sobrats. Sou uns fatxes com els de Falange, els d'España2000 o Democracia Nacional.
    Les teues reflexions i la teua lògica ens haurien de fer pensar en que us ensenyen a la FAES. Mare meua.

    ResponElimina
  8. Guti! Q t'ha passat? El teu comentari nose que te a veure, amb q en aquest cas les CUP hagin portat a dos periodistes que han destapat casos de corrupcio del PSC i de CIU a la sanitat catalana, Et recomano q llegeixis el llibre de Cafe amb llet ( es veu q l'alcalde d'Amposta el te a la tauleta de nit).

    ResponElimina
  9. Ignorant me seria difícil acabar en un partit on veuen l’avortament com una mesura sana i normal...
    Arjub, a tu et valien la pena les reunions entre ERC i ETA per a què no assassinessin a Catalunya? Perquè el cinisme es respirava a l’aire de ben segur. Què els kurds són uns terroristes? Estranya generalització, a cas els palestins són tots terroristes? I els bascos? I els irlandesos? I em reafirmo les CUP són un partit d’extrema esquerra, que ha tingut contactes amb ETA durant molt de temps i que està ple d’extremistes i radicals que són de tot menys demòcrates.

    ResponElimina
  10. On posaríem aquí a Beppo Grillo????
    A la extrema, extremissima indiferència?
    Pero que?
    Lo normal és que els d'extrema dreta qualifiquen a tots els els d'esquerra com extremistes. I viceversa.
    Per desgràcia aquests fanatismes es conformen en les ments viciades i manipulades.
    Quan parlarem de conceptes, i la clau de la majoria d'ells?
    O ets capitalista o anti-capitalista? Val.
    Però quin és l'extrem més extrem?
    Golden Sachs o els moviments comunistes (que n'hi han de molts de tipus?
    Quins son els que mouen els fils del mon fins als extrems de barbàrie actuals?
    Els que fabriquen les armes, els que les venen, els que les compren o els que les usen?
    I si tu et fabriques un arma, dis-li coctel Molotov, creat per fer-lo anar contra els tancs de Hitler, la gastes i tal, que ets?
    Les pedres les va fer Deu no? I que va dir Jesucrist? El que estigue....
    Sigues pacifista, i no compres mai cap arma.
    L'únic que alimentaràs serà el desastre mundial.

    ResponElimina
  11. Gutijaume: per a la autoanomenada "comunitat internacional", el PKK (el Partit dels Treballadors Kurd, són uns terroristes. Per a tu resulta existeix la nació Kurda però per als teus, la nació catalana és una invenció i ja no et dic els Països Catalans!!!
    I parles de la CUP, i perquè no parles del PP? Que no ha tingut el PP contactes amb ETA i durant molts anys? Recordes com li deia el gran demòcrata Aznar a ETA al 96 quan vau entrar? Els anomenava "moviment d'alliberament nacional basc". Suïsa, Argel,...et sonen? La vella tàctica de TOT és ETA encara no se us ha acabat? La CUP fa una xerrada per a denunciar la corrupció a la sanitat i tu parles de violència? Va home va!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta