17 d’abril del 2013

La Xarxa pel Turisme Sostenible a les Terres de l'Ebre es presentarà a la fira Expoebre de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- L'edició d'enguany de la fira multisectorial Expoebre servirà per presentar públicament la iniciativa Xats-Ebre (Xarxa pel Turisme Sostenible a les Terres de l'Ebre), una associació que vol fomentar la cooperació empresarial del sector, amb l'objectiu de millorar la competitivat turística del territori. La xarxa és oberta a totes les empreses turístiques i agroalimentàries, i també a particulars relacionats amb el sector de la restauració, els allotjaments, les agències de viatges, i els artesans. Xats-Ebre ja ha començat a funcionar a través d'internet i de les xarxes socials, fins al punt que ha signat un conveni de col·laboració amb Instagramers Ebre, per a la promoció de les Terres de l'Ebre a través de l'aplicació fotogràfica Instagram. La presentació pública de Xats-Ebre serà el proper 2 de maig, al recinte firal de l'Expoebre, amb motiu de la conferència 'Els nous paradignes en turisme a les Terres de l'Ebre'.

De fet, l'anomenat Espai Turisme tornarà a tenir enguany una presència destacada a l'Expoebre, que se celebrarà de l'1 al 5 de maig al pavelló firal de Tortosa. Aquest espai és una iniciativa de Fira Tortosa que va nàixer l'any passat mb la voluntat de potenciar el sector, tant des de l'oferta pública com des de la privada, i amb un format que permetés la interacció del públic amb les empreses i serveis representats. L'Espai Turisme tornarà a ser present a l'Expoebre al costat d'altres iniciatives ja consolidades com El Racó de l'Emprenedor, Ebreambient o la Fira de l'Artesania.

En aquesta edició, l'Espai Turisme tindrà molta més presència dins la fira, amb una major participació d'expositors i més activitats per als visitants. I com a principal novetat, el públic podrà gaudir de la inauguració de l'exposició sobre Tortosa i les Terres de l'Ebre, una mostra que tindrà després un llarg recorregut començant pel Palau Robert de Barcelona aquest proper estiu. Es tracta de trenta panells de grans dimensions que presenten els recursos turístics de la ciutat, i que posen de manifest la importància del riu Ebre en tot el seu tram català, així com els recorreguts per la via verda o pels Ports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta