15 d’abril del 2013

Hife proposa itineraris amb bus i bici per la via verda de la Terra Alta i el Baix Ebre

TORTOSA (Baix Ebre).- El Grup Hife ofereix un nou servei que a de permetre portar nous turistes a les Terres de l’Ebre, a més de promocionar un actiu turístic de primer ordre com és la via verda de la Terra Alta i el Baix Ebre. Hife permet utilitzar els seus autocars de línies regulars per viatjar i transportar les bicicletes particulars, arribar fins a la via verda, i gaudir d’aquest paratge natural. De fet, l’empresa ha fet una primera prova pilot des del passat mes de novembre amb la línia València-Saragossa, amb parada a Tortosa, i ja ha portat fins a la via verda unes 300 persones. Per tant, Hife ha impulsat ara una segona fase del projecte amb nous itineraris que combinen el bus i la bicicleta per gaudir de la via verda.

Posant la bicicleta al maleter de l’autobús es pot anar de Barcelona a Gandesa i, en arribar fer la ruta en bicicleta fins a Tortosa; també de Barcelona a Alcanyís i baixar durant dos dies en bicicleta fins a Tortosa; i per últim, un tercer itinerari que permet anar en autobús des de Barcelona fins a Tortosa, i pujar amb bicicleta fins a Alcanyís. Aquests tres nous itineraris ja estan a la venda i properament s’afegirà una quarta ruta que permetrà arribar fins a Tortosa i baixar en bicicleta fins a Deltebre. La web del Grup Hife ja disposa de guies en línia de les diferents rutes, però el seu gerent, Josep Maria Chavarria, ha demanat la implicació del sector de l’hostaleria i la restauració, així com de les institucions per aconseguir atreure visitants al territori.

Hife ja treballa en una tercera fase del projecte, amb l’objectiu d’oferir el mateix servei de bus més bicicleta aprofitant les línies regulars des de Saragossa, Reus, Salou, Peníscola o Castelló, i també donar servei cap a Madrid, Bilbao, Sant Sebastià o Pamplona.

Per tot plegat, des de la Diputació de Tarragona, el seu vicepresident Pere Panisello, ha felicitat Hife per la iniciativa i ha demanat la complicitat de les empreses privades del sector, per aconseguir ampliar les estades turístiques al territori aprofitant sinergies com la de les rutes en bicicleta per la via verda. Per la seua part, tant els presidents del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, com de la Terra Alta, Carles Luz, han incidit en la importància turística de la via verda alhora que han donat a conèixer les actuacions que estan apunt d’enllestir ambdós ens per millorar l’oferta.

Precisament, una mostra de l’atractiu turístic en què s’ha convertit la via verda és la pedalada entre Benifallet i Tortosa que es va celebrar aquest diumenge, en la qual hi van participar més de 300 ciclistes de totes les edats.

Via Canal 21 Ebre / Cinta Bonet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta