30 d’abril del 2013

L'Estat reitera el compromís d'enllestir enguany la variant de l'N-340 a l'Aldea

L'ALDEA (Baix Ebre).- El ministeri de Foment manté el compromís de posar en servei aquest mateix any l'esperada variant de l'N-340 a l'Aldea, amb un cost proper als 30 milions d'euros. Així ho ha reiterat aquest dimarts el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, en un article d'opinió, on reconeix el "dèficit històric" d'infraestructures de la demarcació. Sierra ha insistit també que, abans d'acabar la legislatura, s'enllestiran les obres d'ampliació de la T-11 -l'autovia entre Tarragona i Reus- que, amb un cost de més de 35 milions d'euros, podria inaugurar-se també aquest 2013. L'Estat assegura també que aquest any es posarà en servei el primer tram de gairebé vuit quilòmetres de l'autovia A-27 entre Tarragona i el Morell.

Sierra ha destacat també que els altres trams d'aquesta autovia fins a Valls, en suspens per manca de disponibilitat pressupostària, assoliran aquest any "un alt percentatge d'execució" i que l'Estat destina 230 milions d'euros a aquesta carretera. "L'Estat ha aturat aquesta obra, és cert, però ha destinat una xifra aproximada de 180 milions d'euros al pagament de les factures pendents dels diferents consistoris de Tarragona", ha defensat Sierra, el qual ha garantit el "suport" a les demandes perquè s'acceleri la construcció d'aquesta "infraestructura bàsica".

D'altra banda, Sierra considera "legítima i justa" la petició de gratuïtat de l'AP-7 mentre no s'executi l'obra de desdoblament de l'N-340 per part del consell d'alcaldes del Baix Penedès i, més recentment, del president del Consell Comarcal del Tarragonès i els alcaldes de Torredembarra, Roda de Berà i Creixell, en nom de CDC. En aquest sentit, el subdelegat creu que "la lluita per millorar les infraestructures ha de ser una lluita comuna, allunyada d'interessos partidistes".

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta