30 d’abril del 2013

L’Expoebre obres les portes l'1 de maig al pavelló firal de Tortosa, més enfocada en el turisme

TORTOSA (Baix Ebre).- Fira de Tortosa ja ho té tot a punt per a una nova edició de la fira multisectorial Expoebre, que enguany serà de l’1 al 5 de maig. Una edició que continua apostant per la gratuïtat de l’entrada i també per consolidar l’especialització del certamen, tot reforçant el saló Ebreambient, el Racó de l’Emprenedoria i sobretot l’Espai Turisme, que enguany ha crescut un 40% en nombre d’expositors i també en superfície, a l’interior del pavelló firal de Remolins. Així ho ha destacat el regidor de Promoció Econòmica i president de Fira de Tortosa, Emili Lehmann, durant el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre. De fet, Lehmann ha assenyalat que L’Espai Turisme també quedarà reforçat per l’organització de tota una sèrie d’activitats, xerrades i exhibicions relacionades amb el sector del turisme.

En aquest sentit, el president de Fira de Tortosa ha detallat alguna de les activitats programades en el marc de l’Espai Turisme, com ara la presentació de la Xarxa per al Turisme Sostenible a les Terres de l’Ebre; les conclusions de l’informe estratègic sobre el turisme de Tortosa que ha redactat la URV, o una preestrena de l’exposició fotogràfica amb imatges turístiques de la ciutat, que Tortosa portarà el proper mes de juny al Palau Robert de Barcelona.



D’altra banda, Lehmann ha explicat que les pluges dels darrers dies només han retardat el muntatge de les instal·lacions al recinte exterior. És el cas de les atraccions o la típica Barra Tortosina, que s’acabaran de muntar durant aquest dimarts. El president de Fira de Tortosa ha calculat que enguany l’Expoebre obrirà les portes amb uns 180 expositors, procedents sobretot de les Terres de l’Ebre. En un altre ordre de coses, ha recomanat la ciutadania que visite l’Expoebre utilitzant el transport públic –que serà gratuït les tardes dels dies festius- o bé caminant, tot i que en els darrers anys s’han ampliat les zones d’aparcament per als visitants. Finalment, i davant dels que enyoren la celebració de l’Expoebre al parc municipal Teodor González, Lehmann ha remarcat que, avui en dia, la fira multisectorial de Tortosa seria molt costosa de realitzar en un altre lloc que no fos el pavelló firal de Remolins.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta