3 d’abril del 2013

L'hospital Verge de la Cinta de Tortosa i el Joan XXIII de Tarragona estrenen perfils a Twitter

TORTOSA (Baix Ebre).- L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona (HJ23) i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), han fet el pas a les xarxes socials. Els dos hospitals gestionats per l’Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre disposen des d’ara de comptes propis a Twitter, per difondre les seyes activitats, iniciatives i projectes. Amb els noms @hjoan23 i @hvcinta, els dos centres sanitaris debuten en aquest canal de comunicació àgil i directe, i proper amb la ciutadania i els professionals. Algunes de les primeres piulades de l'hospital Verge de la Cinta a Twitter recorden que la Fundació Doctor Ferran ha convocat dues noves beques per a projectes d'investigació, i també el paper que va tenir l'hospital de Tortosa en la tragèdia del càmping dels Alfacs.


Segons l'ICS, els hospitals Joan XXIII i Verge de la Cinta han obert els seus perfils de Twitter amb l’objectiu de fer-se ressò d’iniciatives interessants en l’àmbit de la salut, la innovació i les noves tecnologies, conèixer els interessos de les persones usuàries, i crear xarxes d’intercanvi d’informació. La posada en funcionament dels perfils s’emmarca dins la voluntat de la gerència territorial de l’ICS de ser presents en aquest nou escenari de comunicació que han obert les xarxes socials i participar-hi de forma activa. Així, el mes de novembre passat es va publicar el primer bloc de l’ICS al territori, a l'adreça http://capvallsics.wordpress.com, de l’Equip d’Atenció Primària de Valls, i ja estan a punt altres blocs d’equips de primària de Tarragona, Reus i Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta