9 d’abril del 2013

Martí afirma que ara TV3 i Catalunya Ràdio cobriran l'Ebre amb mitjans propis



AMPOSTA (Montsià).-.- El secretari de Comunicació del Govern, l'ebrenc Josep Martí Blanch, va afirmar dissabte passat que l’aposta de la Generalitat per les Terres de l’Ebre és ferma, malgrat els acomiadaments dels corresponsals de TV3 i Catalunya Ràdio al territori. Martí Blanch va participar en la Nit de la Comunicació Local a Amposta i, en resposta a preguntes dels periodistes, va lamentar la politització del tema i va remarcar que els acomiadaments anunciats a TV3 i Catalunya Ràdio són “mesures excepcionals”, que s’han hagut de prendre davant la “situació excepcional que viu el país". De fet, va recordar que ara els mitjans públics de la Generalitat cobriran la informació de les Terres de l'Ebre amb recursos propis.

Martí va fer aquestes declaracions durant la seua visita a Amposta, amb motiu de l'entrega del Premi Amposta 2012 a les dones encarregades del menjador social de Càritas, un col·lectiu de 25 dones que cada dia cuinen per a les persones més necessitades que acudeixen al menjador. El jurat del Premi Amposta ha decidit reconèixer la tasca solidària d’aquest col·lectiu que de manera desinteressada ofereix un servei en benefici de la comunitat. El premi va ser entregat en el tradicional acte de la Nit dels Mitjans de Comunicació a l’Ajuntament d’Ampost, en la seua vint-i-cinquena edició. En el mateix acte va rebre una menció especial l’agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, per haver destacat darrerament pel seu compromís en adaptar la festa dels bous de les Terres de l’Ebre a la nova normativa vigent, per defensar-la i garantir-ne la continuïtat.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. O sigue que per a CiU i TV3, que no se si son el mateix, els mitjans ebrencs no son ni catalans.
    En un 10% del sou d'un sol diputat es cobreix una corresponsalia in situ. Les despeses de desplaçament i dietes des de Barcelona segur que superen qualsevol sou.
    A enganyar a un altre pocasoltes!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta