2 d’abril del 2013

Millo treu ferro a la decisió dels dos regidors de la Ràpita d'abandonar el PP

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El portaveu del PP de Catalunya, Enric Millo, creu que la decisió dels fins ara dos regidors populars a Sant Carles de la Ràpita d'abandonar el partit pels casos de corrupció és "respectable", i "estan en la seva llibertat" de marxar "si no entenen els arguments que se'ls donen". En declaracions a La Xarxa, el portaveu dels populars catalans ha defensat que ell mateix i altres dirigents del partit assisteixen regularment a assemblees comarcals, en les quals donen "totes" les explicacions que se'ls plantegen. Els dos regidors van denunciar dijous que no tenien el suport del partit, i que se'ls havia respost amb un "ara no toca" o "la callada per resposta" sobre els casos de corrupció que esquitxen el PP o bé sobre qüestions d'interès per a la Ràpita, com ara la recuperació de les competències de la Capitania Marítima.

Millo ha tret ferro a l'assumpte i ha destacat que es tracta tan sols de "dos regidors sobre 500" que la formació té a Catalunya, i ha negat que se'ls hagi dit que "ara no toca" o que no entressin en la qüestió de la corrupció. "Jo mateix i altres companys del partit assistim a assemblees comarcals en les que expliquem la situació, atenem, escoltem i contestem totes les preguntes que se'ns formulen", ha insistit Millo.

Els dos regidors del PP a l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Pedro Hernández i Jesús Escudero, van decidir abandonar la formació i passar al grup dels regidors no adscrits, segons van anunciar dijous passat a la nit durant la celebració d'un ple al consistori. De la mateixa manera, també van afirmar que el 92% dels militants del PP a la Ràpita també tenien la intenció de deixar el partit pels mateixos motius.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta