11 d’abril del 2013

Tomàs: 'Alguns voldrien que ara no féssem res, per poder dir que Tortosa està fosca'



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor de Serveis de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha aprofitat aquest dijous el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per lamentar que alguns grups municipals no donessin suport al plec de condicions per externalitzar el contracte del manteniment de l’enllumenat públic i dels semàfors, després de mesos de criticar que la ciutat estava excessivament fosca. En al·lusió al PSC, Tomàs ha assenyalat que hi ha partits polítics que prefereixen que no es face res i que arriben les eleccions del 2015 per continuar dient que Tortosa és una ciutat fosca.

D’altra banda, el regidor de Serveis ha volgut aclarir que el nou pont de la via verda del Baix Ebre, l’antic pont del tren de Tortosa, sí que inclourà enllumenat públic. Amb aquestes declaracions, Tomàs ha volgut resoldre els dubtes d’alguns ciutadans que durant els darrers dies han manifestat que les obres a l’antic pont del ferrocarril no havien inclòs la instal·lació de punts de llum. De la mateixa manera, el regidor ha afirmat que no li consta que el pont s’haja de tancar a les nits.

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Realment, he passat de nit pel pont del tren i fa respecte, per no dir temor. I, sinó es posen punts de llum, no ho veuria gens descabellat que es tanqués per les nits.

    ResponElimina
  3. Bueno però tranquils que ja mos vindrà lo sereno a possar lum:
    http://humorcillet.blogspot.com.es/2012/07/tortosa-recupera-la-figura-del-sereno.html

    ResponElimina
  4. Bé crec que és obi que s'ha de posar punts de llum, i jo esperava que així fos. La pregunta és: quan tardaran? Ja porten temps. A una altra cosa, que no tenen culpa l'Ajuntament, el pont que ja està pintat pels delinqüents de torn, es pot arreglar?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta