2 d’abril del 2013

Tortosa, Morella i Alcanyís reactiven el consorci de la Ruta dels Tres Reis per fer accions de promoció conjunta

TORTOSA (Baix Ebre).- Els alcaldes d'Alcanyís, Morella i Tortosa han acordat reactivar el Consorci de la Ruta dels Tres Reis, organisme de promoció turística creat fa 13 anys i que s'ha mantingut majorment inactiu. Els tres alcaldes, Juan Carlos Gracia, Rhamses Ripollés i Ferran Bel, respectivament, han avançat aquest dimarts, després de reunir-se a la capital del Baix Ebre, que convocaran una assemblea al mes de maig, per aprovar un pressupost per aquest 2013 i començar a treballar amb la creació d'una nova imatge corporativa, la senyalització mitjançant geolocalització, i la promoció a través d'internet. El Consorci de la Ruta dels Tres Reis vol aprofitar l'impacte i promocionar esdeveniments com ara es Festes Sexennals de Morella, el mundial de MotoGP al circuit de Motorland d'Alcanyís, o la Festa del Renaixement de Tortosa.


Els alcaldes s'han reunit aquest dimarts a Tortosa amb l'objectiu de buscar sinergies entre els tres municipis, i avançar en la reactivació del Consorci de la Ruta dels Tres Reis després de diverses trobades de caràcter tècnic. Finalitzada la reunió, l'alcalde de Tortosa ha mostrat als altres alcaldes el resultat de la intervenció sobre el pont del ferrocarril, encara en obres, convertit ara en el pas de la via verda del Baix Ebre sobre el riu. De fet, aquesta nova via de comunicació i de promoció turística permet connectar Tortosa amb la ciutat agermanada Alcanyís.

"Volem col·laborar més estretament, i no només en qüestions de promoció turística i cultural. Es tracta d'aprofitar sinergies entre els tres municipis més enllà del turisme", ha explicat Bel, tot recordant la recent participació de Morella en un certamen com la fira gastronòmica Festast. Un aspecte, ha assegurat l'alcalde de Tortosa, que cal potenciar.

L'alcalde de Morella, de la seua banda, ha avançat un altre dels projectes amb què treballen dins la nova etapa del Consorci de la Ruta dels Tres Reis, i que consisteix en organitzar viatges per a col·lectius específics. En aquest cas, de gent gran, perquè "la gent de les nostres ciutats tingui també l'oportunitat de conèixer les altres dues".

Per la seua banda, Juan Carlos Gracia, alcalde d'Alcanyís, ha assenyalat que "el més important ara és rellançar un projecte que pot ser molt positiu per als tres municipis". "Volem fer promoció dins les nostres pròpies ciutats però també a l'exterior, per captar visitants d'arreu d'Espanya. L'important és que els tres municipis estem completament involucrats en fer un projecte creïble", ha assegurat Gracia.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta