2 d’abril del 2013

Tortosa mou la fira Expoebre a partir de l'1 de maig per atraure més visitants

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha presentat aquest dimarts el cartell i ha avançat alguns detalls de la propera edició de la fira multisectorial Expoebre, que enguany es farà entre els dies 1 i 5 de maig. En aquest sentit, Fira Tortosa vol consolidar l'aposta encetada l'any passat d'impulsar diferents sectors estratègics sota el paraigua multisectorial de la fira. D'aquesta manera, el turisme, l'emprenedoria, l'artesania i el medi ambient marcaran novament l'agenda de la 69a edició d'Expoebre. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, serà l'encarregat d'inaugurar Expoebre el proper dimecres, 1 de maig, a les 18 hores. De fet, el trasllat de la fira al cap de setmana posterior a l'1 de maig és una de les primeres novetats, i té a veure amb la voluntat d'aprofitar la presència de festius per tal d'atreure el màxim de públic. Enguany, l'accés a Expoebre tornarà a ser gratuït.

El tinent d'alcalde de Promoció i president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, han donat a conèixer aquest dimarts al matí les principals línies de treball de la fira d'enguany. El turisme tornarà a ser un dels puntals d'Expoebre, amb un espai específic amb empreses del sector. El president de Fira Tortosa ha recordat que aquest és un dels actius a potenciar tant a Tortosa com a les Terres de l'Ebre. "Expoebre vol estar a costat d'aquells sectors econòmics de casa nostra que tenen un major potencial de creixement", ha precisat Lehmann. Pel que fa a l'emprenedoria hi haurà jornades específiques, mentre que el 8è Saló de medi ambient i sostenibilitat Ebreambient tindrà també un espai concret, igual que el de l'artesania, tal com s'ha fet en anteriors edicions. Pel que fa als expositors, s'espera mantenir la xifra dels 190 de l'edició passada. El pressupost d'Expoebre 2013 és de 101.000 euros, un 12 per cent inferior.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta