24 d’abril del 2013

Tortosa preveu un dijous complicat en el trànsit per les obres al carrer Teodor González i a l'avinguda Lleida

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha informat aquest dimecres a la tarda de la finalització de les obres per reasfaltar els carrers Ràpita -a la imatge-, Mossèn Fabregat, i Moragas i Barret, tots tres al barri de Ferreries. De la mateixa manera, dimarts també van acabar-se les obres de millora del carrer Nova Estació, que dóna accés al Viver d'Empreses de Tortosa.

En aquest sentit, demà dijous, la millora de l'asfalt continuarà al carrer Elcano, al mateix barri de Ferreries, i també al centre de la ciutat, al carrer Teodor González. Els treballs en aquest últim vial, al barri de l'Eixample, comportaran talls de trànsit i les corresponents desviacions per itineraris alternatius, que la Policia Local ja està senyalitzant. En aquest cas, els treballs afectaran el tram del carrer Teodor González entre el carrer Cervantes i l'avinguda Felip Pedrell. De fet, es poden produir retencions en el trànsit que podrien agreujar els problemes que s'estan produint aquests dies al centre de Tortosa per les obres a l'avinguda Lleida, on des de dilluns s'estan realitzant els treballs de recreixement de la calçada a l'altura del pont del tren.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta