30 d’abril del 2013

Tortosa reobre l'avinguda Lleida amb un pas provisional, per facilitar la mobilitat durant l'Expoebre

TORTOSA (Baix Ebre).-  L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha anunciat aquest dimarts que de forma provisional, i amb motiu de la celebració de la fira multisectorial Expoebre, l'Ajuntament obrirà al trànsit l’avinguda Lleida en els dos sentits de la circulació, per facilitar la mobilitat al centre de la ciutat. Es tracta, de fet, d’un pas provisional que es mantindrà fins a principis de la setmana que ve, quan es reprendran les obres de recreixement de la calçada de l’avinguda Lleida, per tal de deixar-la a la mateixa cota que el parc municipal Teodor González i el nou passeig fluvial.

Aquest dimecres, 1 maig, es reobre provisionalment al trànsit l'avinguda Lleida, que ha estat tallada des de dilluns de la setmana passada, mentre es feien les obres de recreixement de la calçada. L'obertura és provisional i afecta un carril en cada sentit. L'Ajuntament ha demanat precaució als conductors, ja que les obres continuaran malgrat el pas provisional per a vehicles.

2 comentaris:

  1. Pregunta: Per què no començaven després de l'Expoebre les obres ?

    ResponElimina
  2. Sense saber la resposta, pero potser una pista .... igual que quan tenia l'Escola del Temple festa un divendres, van fer obres al carrer que dona a l'entrada el dijous.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta