15 d’abril del 2013

Un vídeo de la càmera de seguretat mostra el robatori amb encastament de vehicle al forn de pa Paco's de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Les càmeres de seguretat van captar el moment en què dos individus van utilitzar un vehicle per encastar-lo a la porta del forn de pa Paco's del barri tortosí de Ferreries, per entrar-hi a robar. Els Mossos d'Esquadra han fet públiques les imatges aquest dilluns, tot informant de la detenció dels dos individus que han estat acusats dels fets, i que ja han ingressat a la presó.

Els dos homes, que ja tenien antecedents per delictes contra la propietat, van passar a disposició judicial el dia 13, i se'n va decretar l'ingrés a presó. Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un home de 39 anys i un altre de 32 anys, acusats de cometre dos robatoris amb el sistema de l'encastament de vehicles i de provar-ho a tres locals més. Tots dos, de nacionalitat espanyola, estan acusats dels delictes de robatori amb força, danys i robatori de vehicle.

El primer atracament es va fer cap a tres quarts d'una de la matinada del dia 11, en un forn de pa del barri de Ferreries de Tortosa, d'on els dos homes s'haurien endut un pernil després d'encastar-hi un cotxe robat. Després, ho haurien intentat sense èxit en una farmàcia d'Aldover. A la mateixa població d'Aldover, haurien robat una furgoneta després d'intentar-ho amb tres vehicles més. Cap a les dues de la matinada, sembla que van encastar la furgoneta en un taller mecànic de Jesús, d'on tampoc no van poder emportar-se res. Tot seguit, van encastar la furgoneta en un negoci de venda de pinsos proper, també al poble de Jesús, d'on sí que es van emportar diners en metàl·lic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta