7 d’abril del 2013

Una tempesta a Riba-roja provoca una incidència en les proteccions elèctriques de Vandellòs II

VANDELLÒS .- La central nuclear de Vandellòs II ha comunicat al Consell de Seguretat Nuclear (CSN) una incidència que es va produir divendres passat, i que va provocar l'aturada de les proteccions elèctriques i de la senyal de transferència ràpida del transformador alternatiu. La causa de la fallada va ser una tempesta que es va produir a la zona de Riba-roja, i que va provocar una arrencada i un acoblament de la barra elèctrica del generador d'emergència A. Per aquesta causa, hi va haver una pèrdua de subministrament elèctric exterior durant quatre segons en una de les barres d'alimentació elèctriques d'emergències. Els equips de seguretat van poder accedir ràpidament al lloc de l'incident, que va ser reparat de seguida.

Des de la central nuclear han informat que tots els equips han funcionat correctament excepte les proteccions elèctriques, però la situació ja ha quedat normalitzada.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta