7 de maig del 2013

La nova botiga de la cadena Springfield rep els primers clients al centre de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- La nova botiga que Springfield ha instal·lat al centre de Tortosa ja ha rebut aquest dimarts els seus primers clients. Encara amb les obres de rehabilitació de la façana per enllestir, l'establiment del grup Cortefiel ha obert les portes aquest dimarts als baixos de l'antiga casa Vericat que abans ocupava el Banco Popular, a la cruïlla de la plaça de la Pau amb l'avinguda de la Generalitat. Es tracta de la primera botiga d'Springfield a les Terres de l'Ebre, ja que les més properes són a Reus, Tarragona i Benicarló. Springfield és una cadena espanyola de botigues de moda, que pertany al grup Cortefiel, i que compta amb uns 890 punts de venda en una cinquantena de països.

Fins el proper dissabte, la nova botiga d'Springfield del centre de Tortosa farà descomptes especials per celebrar la inauguració. L'arribada d'Springfield a Tortosa es va conèixer al gener d'enguany, poc abans de la seua autorització per part de la comissió de Patrimoni. Mesos abans, en aquest mateix local, que té uns 300 metres quadrats, també s'hi va especular amb la possible implantació d'una botiga de Zara, del grup Inditex, que també s'hauria interessat per la seua instal·lació a l'antiga casa Grego, a la plaça de la Cinta. Els baixos de la casa Vericat estaven buits des que el Banco Popular va traslladar la seua sucursal a la plaça d’Alfons XII. La Casa Vericat és un edifici noucentista amb façana a l’avinguda de la Generalitat i a la plaça de la Pau, al costat del mercat municipal. L’edifici, amb una ubicació més cèntrica que la Casa Grego, també és un bé cultural d’interès local, amb la façana protegida. Abans de la Guerra Civil, el 1935, en aquest mateix emplaçament s'hi van instal·lar els grans magatzems El Ebro.

4 comentaris:

  1. Holasoc una noia me dic yolanda soc amposta tink tenikes venta escapatista i cordinacio i busco feina .lo meu numero es 654191473

    ResponElimina
  2. Hola soc noia busco feina .soc cordinadora i tenik de ventes ezcapRatists etcc .meu 6541914

    ResponElimina
  3. Un consell Yolanda: treu el n. telèfon i posa una direcció de correu electrònic.
    No deixa de ser la xarxa, això .

    ResponElimina
  4. Yolanda envía aquí un CV i a veure si hi ha sort.

    http://www.grupocortefiel.com/es/trabaja-con-nosotros

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta