4 de juny del 2013

El govern de Tortosa confia que les obres de les piscines es reprenguen abans de final d'any



TORTOSA (Baix Ebre).- El quart tinent d’alcalde de Tortosa i regidor de Promoció Econòmica, Emili Lehmann, ha afirmat aquest dimarts que la construcció de sis pistes de pàdel a la zona interior del velòdrom municipal és un projecte que fa més d’un any que s’està gestant. De fet, ha dit que les obres es podrien iniciar en sis mesos, tot coincidint amb la represa de les obres de les piscines. Unes obres del complex d’aigües que, segons Lehmann, haurien de tornar a començar, com a màxim, abans de final d’any. Per tant, el regidor de Promoció Econòmica ha rebutjat les crítiques dels partits d’esquerres, que al ple de dilluns al vespre van afirmar que les pistes de pàdel no són una prioritat per a l’esport tortosí.

Així, Lehmann ha afirmat que a Tortosa hi ha una demanda important per practicar el pàdel, i que hi ha dos o tres empreses que podrien optar al concurs públic per construir i gestionar les pistes. De la mateixa manera, Lehmann ha assegurat que la pràctica del pàdel serà compatible amb el ciclisme en pista, i ha remarcat que el govern municipal fa temps que va avançar aquest projecte al món del ciclisme. A més, ha afegit que també es faran millores al velòdrom per garantir que el ciclisme es puga seguir practicant.

Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Lehmann, que també és regidor de barri de Ferreries, ha assenyalat que l’Ajuntament també tenia altres ofertes, per part de la iniciativa privada, per aprofitar les pistes interiors del velòdrom municipal. Finalment, s’ha optat per construir unes pistes de pàdel per posar en valor unes instal·lacions que estaven infrautilitzades. D’altra banda, el quart tinent d’alcalde ha assegurat que l’Ajuntament no enderrocarà el velòdrom, sinó que l’integrarà en el gran complex esportiu de l’estadi municipal. Lehmann, però, ha assenyalat que les obres de les piscines difícilment es podran reprendre abans de l’estiu.

Segons Lehmann, la data límit per reprendre les obres és abans de final d’any. De fet, el regidor de barri de Ferreries ha afirmat que el projecte del complex d’aigües manté associat el pàrquing soterrat a la plaça Joaquín Bau, ja que serà un aparcament que donarà servei a tot el barri. En aquesta línia, Lehmann ha recordat que el pàrquing es trobarà en un lloc estratègic, al costat de la Clínica Terres de l’Ebre i d’altres serveis com la delegació d’Hisenda i de BASE de la Diputació de Tarragona. Així, el quart tinent d’alcalde ha assenyalat que ara l’Ajuntament està esperant que la unió temporal d’empreses que ha d’executar les obres puga presentar el seu redisseny del projecte, per reduir els costos del complex.

1 comentari:

  1. Reprendran??? Quines obres??? La destrucció de l'estadi??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta