28 de juny del 2013

Gonell alerta del retard en l’inici de la campanya contra el mosquit al Delta



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja i expresident del Consell Comarcal del Montsià ha valorat aquest divendres molt positivament la decisió de fusionar els diversos consorcis ambientals i de residus del Baix Ebre i del Montsià. Ara bé, Joan Castor Gonell ha manifestat el seu neguit pel retard en els tractaments contra els mosquits al Delta, i ha afirmat que l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece) encara no ha fet la seua aportació econòmica al Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i del Montsià (CODE), cosa que està retardant la compra del producte que s’utilitza per a fer els tractaments.

Segons ha dit, la climatologia ha pogut ajudar en aquest principi de l’estiu, però els problemes per la presència dels mosquits es podrien multiplicar en les properes setmanes. Així, Gonell ha remarcat que això pot suposar un greuge molt important per al sector del turisme al Delta, i més enguany que el territori acaba de ser declarat Reserva de la Biosfera per part de la Unesco i els empresaris esperen rebre més visitants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta