31 de juliol del 2013

La Terra Alta cedeix les bicicletes adaptades de la via verda a una empresa d'Arnes

ARNES (Terra Alta).- L'empresa Les Roques Natura, ubicada a Arnes, serà l'encarregada de gestionar d'ara endavant i durant un any les tres bicicletes adaptades que són propietat del Consell Comarcal de la Terra Alta, i que donen servei als usuaris de la Via Verda que tenen alguna minusvalidesa. Aquests vehicles se cedeixen de manera gratuïta i cada any se'n fa càrrec de la seua gestió una empresa de serveis turístics diferent. L’any 2010, prop de 10.000 clients de Sanitas van fer possible, amb només un clic de ratolí, que aquesta mútua sanitària donés 30 bicicletes adaptades per a persones amb discapacitat a 10 vies verdes espanyoles.

La Via Verda de la Terra Alta va ser la segona més valorada, amb més de 1.000 vots, i és per això que la Fundación También, amb conveni amb Sanitas, va lliurar aquestes bicicletes adaptades (handbikes i tricicles especials) al Consell Comarcal de la Terra Alta. Gràcies a aquestes bicicletes, persones amb mobilitat reduïda han pogut gaudir de l'esport i de la natura sense que la seua discapacitat suposi una barrera. El Consell Comarcal de la Terra Alta va cedir aquestes bicicletes a les empreses de la comarca que operen a la Via Verda mitjançant conveni i amb una rotació anual que va començar per les empreses Montsport i Esgambi, ubicades a Horta de Sant Joan, i Serveis Turístics Rural Sports, ubicada a Arnes. L’ús de les bicicletes, durant els tres anys que han estat funcionant, ha estat especialment sol·licitat en el tram accessible de Via Verda de la Terra Alta que va de Bot fins al paratge de la Fontcalda (Gandesa). Aquesta acció conforma la Via Verda de la Terra Alta com un dels llocs de referència per al turisme accessible.

Imatge Consell Comarcal de la Terra Alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta