22 d’agost del 2013

El ceramista Joan Panisello, protagonista de l'Art Camp Internacional celebrat a Romania

JESÚS (Baix Ebre).- El ceramista jesusenc Joan Panisello ha participat aquest estiu en una nova edició de l'Art Camp internacional a la població romanesa de Calimanesti. A més, enguany, el dia de la inauguració va ser elegit per parlar en nom del grup dels 20 artistes participants, així com de la seua exposició individual que es va inaugurar simultàniament. Unes 200 persones van assistir a l'acte de la inauguració i vernissatge, a més a més de molta premsa general i especialitzada. També cinc canals de televisió i algunes cadenes de ràdio de Romania i d'altres països. En concret, l'exposició de Panisello incloïa una dotzena d'obres que el ceramista té escampades per Romania, i també set obres més de petit format que va portar per a l'ocasió. L'Art Camp a Calimanesti s'ha completat amb diverses activitats complementàries, com ara una exposició col·lectiva, teatre, concerts, tallers de treball i excursions amb els altres artistes.

Per la seua banda, Panisello té actualment exposicions al Museu de la Porcellana de Limoges (França), al Museu de l'Alcora de Castelló, amb motiu del 33è Concurs Internacional de Ceràmica; al Museu de l'Art de Ramnico Valcea (Romania); al Centre de Convencions i Congressos Nord Oltenia de Calimanesti, i a la Casa de la cultura "Florin Zamfirescu" de la mateixa població. A banda, durant el mes de setembre exposarà a la galeria Pictograma de Castelló.

Imatge cedida per Joan Panisello

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta