23 d’agost del 2013

Onze cares conegudes fan una crida al país per omplir la Via Catalana per la Independència a les Terres de l'Ebre



TERRES DE L'EBRE.- L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha publicat un vídeo en què fa una crida a la ciutadania per omplir els trams ebrencs de la Via Catalana, la cadena humana que l'Onze de Setembre ha de recórrer Catalunya. En només un dia, el vídeo ja ha obtingut més de 5.600 visualitzacions al portal de YouTube. Des de l'entitat es remarca que el nombre d'inscripcions és "elevat", però que ha arribat el moment de "concentrar els esforços a omplir les zones amb menys densitat de població". Al vídeo, personatges coneguts de les Terres de l'Ebre com ara el catedràtic Germà Bel, l'escriptor Andreu Carranza o la mateixa presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, conviden la gent a sumar-se a la cadena humana que reivindicarà la independència de Catalunya.

Altres personatges populars de les Terres de l'Ebre, com el membre històric d'Unió de Pagesos i exalcalde de la Fatarella, Pep Suñé; la membre de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Matilde Font; el vicepresident de l'AMI i alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el responsable de la Lliga contra el Càncer a les Terres de l'Ebre, Francesc Villespí; el responsable nacional de l'arròs d'Unió de Pagesos, Dani Forcadell, o els integrants dels grups musicals Pepet i Marieta i Xeic! també participen al vídeo.

"L'Onze de Setembre hem de continuar demostrant al món que volem ser el proper estat d'Europa. Per això us necessitem a tots, us esperem. L'Onze de Setembre hem d'omplir els 400 quilòmetres de la Via Catalana", afirma la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, com a cloenda del vídeo. L'ANC ha aprofitat per fer una crida "a aquelles persones que puguin desplaçar-se" perquè s'inscriguin en aquells trams de la Via Catalana on l'ocupació és encara baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta