14 d’agost del 2013

Pluja d'estelades a Móra d'Ebre i cadena per la independència al pont de Flix

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Pluja d’estelades a la festa major de Móra d’Ebre L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), en col·laboració amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre, ha penjat tot d’estelades per engalanar els carrers de la població amb motiu de la festa major que la capital de la Ribera d’Ebre celebra entre el 15 i el 25 d’agost. La coordinadora de l’Assemblea a les Terres de l’Ebre, Irene Fornós, ha afirmat que aquesta decisió ha estat molt ben rebuda pel col·lectiu, i que tant de bo altres consistoris del territori puguen seguir l’exemple de Móra d’Ebre, més enllà de penjar les senyeres als carrers durant les festes majors.

D’altra banda, l’Ajuntament de Flix ha informat que el proper dissabte, 17 d’agost, es farà una cadena humana per la independència coincidint amb el darrer dia de la festa major. Organitzada per l'ANC de Flix, La cadena es farà a partir de les set del vespre, al pont de la presa, amb la previsió que puguen participar un miler de persones. L’acte és un dels assajos de la Via Catalana cap a la Independència que ha estat convocada per al proper Onze de Setembre. El punt de trobada per fer la cadena al pont de Flix és al començament del vial de circumval·lació, just davant del bar La Presa, cap a dos quarts de set de la tarda. Tot seguit, després de llegir el corresponent manifest, s’organitzarà la cadena humana al llarg de tot el recorregut del pont de la presa i als accessos. Els organitzadors també preveuen penjar unes lletres de grans dimensions amb el lema ‘Flix per la independència’ a la mateixa barana del pont, mirant cap al castell i el poble.

Imatge ANC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta