29 d’octubre del 2013

Ocells provoquen molèsties per soroll i falta de neteja al passeig de l'Ebre de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Els arbres del passeig de l'Ebre de Tortosa, i més concretament els situats entre el pont de l'Estat i la Rambla de Catalunya, s'han convertit en el refugi de desenes d'ocells que provoquen diversos problemes de sorolls i de falta de neteja. La situació és del tot coneguda per l'àrea de Serveis de l'Ajuntament de Tortosa, que fa setmanes que treballa en trobar algun tipus de solució. Els ocells han adquirit l'hàbit de concentrar-se en aquesta zona, però també -en menys mesura- en altres arbres de l'avinguda Colom, al mateix barri de Ferreries. Tant la vorera del passeig de l'Ebre com la nova barana del riu estan molt brutes per la caiguda dels excrements i plomes dels animals, que també embruten els vehicles estacionats al carrer. El vídeo que acompanya aquest article ha estat enregistrat aquest dimarts al vespre, i també permet escoltar perfectament els xiscles dels ocells.

1 comentari:

  1. Però això del soroll no deu ser tot lo dia, no? Perquè sinó... Lo de les cagades, valla putada, perquè no és lo brut que pugue quedar-te lo cotxe, sinó que damunt és corrosiu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta