18 de novembre del 2013

El grup de CiU critica el govern de l’Aldea per la gestió de l’endemà de la variant de l'N-340



L'ALDEA (Baix Ebre).-  El portaveu de CiU a l’Ajuntament de l’Aldea, Xavier Royo, ha celebrat aquest dilluns la posada en funcionament de la variant de l’N-340. Però també ha volgut remarcar que fa dos anys i mig que el seu grup municipal va advertir que l’Aldea havia de preparar-se per a l’endemà de l’obertura de la nova carretera, ja que ara la major part del trànsit ha deixat de passar pel centre de la població. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Royo ha afirmat que l’actual govern de l’Aldea no ha fet res, i que la festa que va organitzar l’Ajuntament el passat 19 d’octubre va ser un error. Segons el regidor de CiU, el tall de l’avinguda Catalunya durant tot un dia va perjudicar el comerç local, fins al punt que van decidir presentar una queixa oficial al consistori.

En aquest sentit, Royo s’ha preguntat per quin motiu aquesta queixa no va arribar a presentar-se, i ha afirmat que no voldria pensar que hi ha hagut maniobres polítiques per evitar-ho. El portaveu de CiU també ha criticat l’anunci del nou pla estratègic que està impulsant el govern de l’Aldea amb la col·laboració de la URV. De fet, Royo ha recordat que fa dos anys i mig el grup de CiU ja va presentar un paquet amb mesures concretes per preparar l’endemà de la posada en funcionament de la variant de l’Aldea.

D’altra banda, quant a la futura desafecció de l’antiga carretera perquè puga ser gestionada per l’Ajuntament, Royo ha advertit que serà un procés molt llarg. En aquest sentit, el portaveu de CiU ha alertat que el govern municipal d’ERC i del PSC té intenció de fer-hi actuacions amb una clara intencionalitat electoralista. Però Royo ha recordat que és Foment qui hauria d’invertir-hi uns dos milions d’euros en millores, abans de traspassar les competències de l’avinguda Catalunya a l’Ajuntament de l’Aldea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta