26 de novembre del 2013

Els Pastorets d'Ulldecona afronten la crisi invertint en humor



ULLDECONA (Montsià).- Ulldecona encetarà el proper 8 de desembre la temporada de representacions d'Els Pastorets. Durant els diumenges de desembre, els dies 15, 22 i 29, continuaran les funcions al teatre municipal Orfeó Montsià, a les sis de la tarda. Un ritual nadalenc que per cinquè any consecutiu comptarà amb la direcció d'Ares Piqué. En Els Pastorets d'Ulldecona hi participen una cinquantena de nois i noies del municipi, que participen durant l'any a l'escola de teatre de l'entitat. Segons la directora, en aquesta nova edició hi ha nous actors i també estrenaran una nova escena inicial, a més d'una nova cançó pel Rovelló. Piqué ha explicat que els Pastorets no són aliens a la realitat del poble i també tenen crisi, per la qual cosa s'han hagut d'estrènyer el cinturó i invertir en humor.

Per la seua part, l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Balagué, ha destacat l'increment d'espectadors que ha experimentat l'obra en els darrers anys. Enguany es manté el preu de 5,50 euros per entrada. A més, si l'espectador presenta a la taquilla el flayer publicitari tindrà un estalvi d'un euro per cadascuna de les representacions. La venda de les entrades serà al mateix teatre, mitja hora abans de la funció.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta