6 de novembre del 2013

Morella, primer ajuntament del País Valencià que rebutja el tancament de Canal 9

MORELLA (Els Ports).- L’Ajuntament de Morella, governat pel socialista Rhamsés Ripollés, ha estat el primer consistori de la Comunitat Valenciana en aprovar en aprovar una moció a favor de la continuïtat de les emissions de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV). En la moció, aprovada per la via d'urgència, es dóna suport als treballadors i treballadores de l’ens i també es defensa "una televisió pública, de qualitat i en valencià". De la mateix manera, la declaració insta la Generalitat Valenciana a reconsiderar de forma clara la seua decisió, i manifesta la seua solidaritat absoluta amb els treballadors i treballadores afectats "injustament" pels canvis empresarials i laborals realitzats a instància del consell de la Generalitat Valenciana. A més, demana a la Generalitat la conservació dels llocs de treball actuals i la readmissió immediata dels treballadors acomiadats anteriorment en compliment de la sentencia judicial”.

La moció també atribueix la decisió de tancar RTTV a una reacció arbitrària a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana que anul·lava l’acomiadament de 1.000 treballadors de Canal 9. Segons la resolució, amb aquesta “incomprensible i rotunda decisió, el Consell tracta d'evitar el compliment d’una sentència judicial que l’obligava a la readmissió dels treballadors despatxats, després del malbaratament de 1.300 milions d’euros en una desastrosa gestió de l’únic mitjà audiovisual públic que disposem a la Comunitat Valenciana".


En declaracions recollides pel diari digital Comarquesnord.cat, l’alcalde de Morella ha afirmat que espera “que tots els grups polítics s’unisquen en defensa de Ràdio Televisió Valenciana i dels seus treballadors i treballadores”. A més, Ripollés ha recordat la importància que té la cobertura de RTVV per a Morella, ja que retransmet "les nostres festes, tradicions, cultura i es dóna visibilitat a la nostra imatge de la ciutat, la qual cosa és important per a promocionar la localitat”. Per últim, l’alcalde també ha destacat la importància de fer una televisió en la llengua pròpia el país, fet que sempre ha defensat l’Ajuntament de Morella, com va fer en totes les mobilitzacions a favor de TV3.

Imatge Morella.net

15 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. ...Señor Moreno: el escrito que me han anulado a instancias de señor Gutijaume, lo voy a repetir en otros terminos...canal 9, lo van a cerrar, como otros canales autonomicos, la conferencia episcopal tiene un canal (13tv) que le cuesta a la organizacion 600 millones de euros anuales (palabras dichas por Alerta Digital, enemigos acerrimos de Interconomia TV y de 13 TV) sobre 13tv a parte de hacer propaganda de la organizacion religiosa, tambien hace propaganda hacia el pp, ahora se cerraran unas cadenas autonomicas, y con ese dinero "ahorrado" lo pasaran a la organizacion eclesiastica para financiar esta cadena de 13 TV, otra cadena autonomica a caer es la de Madrid...

    ResponElimina
  8. ...bueno como veo que en este sitio, no se goza de la absoluta libertad,y que se hace caso a cierto "impresentable ", que ademas es de los que no quieren la libertad para nuestro pueblo, me despido y ya no volvere a meterme en ese sitio...

    ResponElimina
  9. Bon vent! Torna quan aprenguis a respectar la diversitat política i d'opinions.

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. ...¿oye, di las cosas tal como las escribi?.... y recuerda los insultos que has largado, yo solo hablo por mi, pero soy un nazi, y un demente, ya lo sabes ¿o ya no te acuerdas?...

    ResponElimina
  12. A mi me pots dir el que vulgues perquè no m’ofèn qui vol sinó qui pot. Lo que no es pot permetre es que comencis a insultar a col•lectius de persones per la seva raça, creences o religió. Entre d’altres coses, perquè les normes d’ús d’aquest blog ho prohibeixen estrictament.

    ResponElimina
  13. ...mira "nene", a los unicos que he "insultado", son a los "mandos de la iglesia cristiana Apostolica Romana española", porque para mi estos santos "varones", son unos señores que predican una cosa,pero no hagas lo que ellos hacen, y a los "distinguidos" señores que hacen la "13 TV", con sus propagandas intoxicadoras contra los que queremos que nuestra tierra recupere su libertad por medios completamente pacificos... y nunca te he insultado, sino que FUISTES TU...me tratastes de nazi y mas tarde de demente, pero veo que eres un lacayo del partido que ahora gobierna, estas ayudando a tu amo (voluntariamente, porque supongo que nadie te obliga) mas me creo suponer que esperas algun "enchufito" de cara al futuro, por eso te haces propaganda y autobombo "con lo de limpiar las orillas de ribera", y de coger el pico y pala (que no me lo creo, si no es para hacerte una fotito y asi llenar el expediente)...en fin...espero que no impugnaras este actual escrito... pero seguramente mas adelante voy a volver a entrar...no por un kakika que le gusta hacer la guerra sucia, voy a dejarme entristecer... otras personas ya te daran kaña, porque las personas petulantes e inquisitoriales como lo sois "vos", mas tarde o mas temprano se meten donde no se tienen que meter...asi que "nene" ves a que tu mami te cambie los pañales, y otra cosa: arrieros somos y por el camino nos encontraremos...

    ResponElimina
  14. No hi ha crim més evident que aquell que confessa l’autor. Si vols podem tirar d’hemeroteca (tampoc cal, perquè uns quants comentaris més a munt em tractes d’impresentable i no és la primera vegada). Però als socialistes els tractes de “sociatas”, als votants de PxC els titlles de “fascistas ignorantes”. Als que no pensen com tu (tant si són d’esquerres com de dretes) els tractés de “chupavergas i toca-pelotas”. Als que normalment deixem les nostres opinions al blog ens has acusat de ser “una puta mafia”. Als castellanoparlants els consideres “castellanogolfos”, i a mi m’has enviat més d’una vegada “a tomar por el saco”. A qui vols enganyar? Tot lo que has deixat escrit continua al mateix lloc, sols cal buscar a l’arxiu.

    I no, no tinc perquè convèncer-te de que l’he agafat el pic i la pala. Estic molt orgullós d’haver estudiat i treballat des dels 16 anys fins avui que encara treballo (i gratis) i estudio. Estic molt orgullós d’ajudar a la gent que ho necessita i de fer coses pel meu barri i la meua ciutat. Te pots passar per totes les empreses i organitzacions per les que he treballat i preguntar per mi, no m’importa. Investiga tot lo que vulgues.

    ResponElimina
  15. ...a los socialistas, ya dije que no los diria aquello, yo me creia que era un nombre en plan cariñoso...por lo demas...no me arrepiento...es mas me reafirmo...ji ji ji...menuda pedorrata que has pillado,jijij...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta