9 de desembre del 2013

Ensenyament manté el nou edifici de l’institut Despuig de Tortosa a la planificació de futures inversions



TORTOSA (Baix Ebre).- El nou edifici de l’institut Cristòfol Despuig de Tortosa no ha caigut de la planificació d’inversions del departament d’Ensenyament per als propers anys. Així ho ha assegurat aquest dilluns el director dels serveis territorials, Antoni Martí, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Martí ha assegurat que el nou edifici que s’ha de construir al pla parcial Temple Sud continua en la previsió del Departament d’Ensenyament, però ha precisat que encara és aviat per avançar quan podrà tirar endavant aquest projecte. De fet, tot i que al pressupost de la Generalitat per al 2014 no s’ha inclòs cap partida, Martí ha reiterat que l’institut Cristòfol Despuig no s’ha tret del calendari d’Ensenyament. A més, ha agraït l’esforç que fa la comunitat educativa d’aquest centre amb la seua ubicació temporal a l’antiga escola Betània.

En canvi, en el pressupost del 2014 sí que hi ha una partida de 3,5 milions d’euros per enllestir les obres de la nova escola de Sant Llàtzer a Tortosa. El director dels serveis territorials d’Ensenyament ha afirmat que les obres van amb el ritme previst. De fet, ha remarcat que ja s’ha començat a construir l’estructura del nou edifici i que la previsió és que l’escola de Sant Llàtzer puga traslladar-se al nou edifici per al curs 2014-2015.

D’altra banda, Martí ha detallat les obres que es faran durant els propers dos anys a l’escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre, finançades a través del programa RAM del Departament d’Ensenyament. Segons ha explicat, les obres es faran en dos anys per evitar l’aturada de l’activitat al centre, amb la previsió que les primeres obres puguen començar durant la primavera de l’any que ve.

Finalment, Martí ha afirmat que el nou institut de Sant Carles de la Ràpita continua sent una prioritat total per al Departament d’Ensenyament, mentre que l’institut que la Generalitat també ha de construir a Móra la Nova ha passat a un ordre secundari de prioritats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta