13 de desembre del 2013

La Generalitat destina 77.000 euros a promocionar el comerç de proximitat a les Terres de l'Ebre



AMPOSTA (Montsià).- El Departament d'Empresa i Ocupació destinarà un total de 77.100 euros a la dinamització del comerç a les Terres des dels eixos comercials de Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Móra d'Ebre i Gandesa. El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, va signar amb els alcaldes de municipis i les seves entitats comercials els convenis que permetran donar suport al finançament de les actuacions corresponents a l'any 2013. Els convenis tenen per objectiu consolidar i crear sinèrgies entre les administracions locals i les petites i mitjanes empreses comercials del territori, i convertir els eixos comercials urbans en un element motor de la dinamització econòmica dels municipis.

En aquest sentit, Recasens ha destacat la importància que té per al conjunt del país que el ciutadà elegeixi comprar en el comerç de proximitat o no, més tenint en compte la diversitat de models existents en l'actualitat.

En el cas d'Amposta, la presidenta de la Federació de Comerciants, Elena Jiménez, ha volgut agrair el suport rebut tant des del Departament d'Empresa i Ocupació com des de l'Ajuntament d'Amposta, un suport que els permet tirar endavant campanyes com les de Nadal i Reis.

En la mateixa línia es va pronunciar el president de la Unió de Comerç de la Ràpita, Jordi Porta, qui també va detallar la bona acollida que ha tingut el programa Olepoints aquest darrer any. I és que actualment hi ha 12.000 olepoints en circulació entre els clients i vora 2.500 usuaris registrats. Així mateix, Porta ha destacat que per l'any 2014 preparen la creació d'un grup de compra a botigues, que permetrà oferir preus més econòmics i també crearan un programa que premiarà els clients dels hotels.

En el cas de Móra d'Ebre, el conveni servirà per finançar actuacions executades per la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre durant 2013, tals com les campanyes de tardor i Nadal, les dos fires de Bon Preu celebrades enguany, un curs d'aparadorisme, la participació de l'entitat comercial en certàmens com la Setmana Cultural o la Fira del Llibre Ebrenc, o la participació a la III Jornada de Dinamització Comercial de les Terres de l'Ebre.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta