10 de desembre del 2013

Tortosa retira l'estructura de l'antic pou de la plaça de l'Àngel a demanda dels veïns


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha retirat l'estructura de l'antic pont de la plaça de l'Àngel, instal·lada quan el consistori va reurbanitzar la mateixa plaça i va convertir el carrer Sant Blai en zona de vianants, ara fa una dècada. Aquesta era una de les demandes de l'Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric, ja que l'estructura metàl·lica i de vidre estava força deteriorada i no volien haver de lamentar cap accident. Sobretot, tenint en compte que alguns xiquets pujaven damunt de l'estructura i que el vidre estava esquerdat a causa de diversos actes vandàlics. Pel seu aspecte, l'estructura era coneguda popularment com 'lo Submarino'.

Així mateix, tres tanques de color groc alerten del forat que ha quedat en aquesta plaça del centre comercial de Tortosa. En aquest sentit, l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric va comunicar al consistori, per escrit i durant una reunió el passat 24 de setembre, que calia trobar una solució efectiva als pilons que limiten el trànsit a les zones de vianants, a més de la retirada de l’estructura de l’antic pou de la plaça de l’Àngel. Els veïns també van alertar que alguns ciclistes i joves amb patins circulen excessivament de pressa per les zones de vianants del centre i del nucli històric.

De la mateixa manera, també van advertir de quines són les principals problemàtiques que s’havien detectat a la zona en els darrers mesos. L’Associació de Veïns va denunciar-hi casos de mendicitat violenta, prostitució al carrer, antics locals comercials que s’han convertit en habitatges, bars que no respecten la llei d’horaris a les nits i també la presència de gossos de races perilloses sense morrió, així com les baralles de gossos. Altres problemes detectats són els menors sense escolaritzar i la compra-venda d’estupefaents, així com la presència de plantes de marihuana o de roba estesa en alguns balcons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta